Zápal močových ciest u dievčat

renka_mrenka
25. nov 2017

Ahojte,prosím o radu..malá má 1,5r.,dávam ju na nočník a už tak vyše týždňa badám,že keď sa vyciká,nevie,že sa vycikala...predtým,cikala a už vstávala so šerblíka,čo od radosti ukazovala,že cikala..akože ona mi ešte nepovie,že ide cikať,dávam ju,že predpokladám,že by mohla..farba moču býva rôzna,aj svetla aj tmavšia žltá..tak teraz neviem,či to môže znamenať,že môže mať zápal moč.ciest či nie..občas sedí na podlahe.. ale iné zmeny nebadám..ďakujem za Vaše rady..

pribinak
25. nov 2017

Ak by mala zápal, tak zrejme by ju to bolelo, plakala by, mala teplotu.
Mozno ju prestalo bavit robit saskaren okolo cikania

renka_mrenka
autor
25. nov 2017

ze ked by cikala by plakala,no to nastastie nemame...len ma zas ten moc trosku zaskocil,ze je taky tmavsi a pritom tekutin ma dost..no uvidim,este ju posledujem tento tyzden...

deti95060810
25. nov 2017

však vyskúšaj domáci test , na zistenie zápalu.... predávaju na nete, možno aj v lekárni...

iwanka222
25. nov 2017

@renka_mrenka Tak ale tmavsi moc je znamenim nedostatku tekutin. A zapal mocovych ciest ak by mala to by plakala. Je to neprijemna bolest aj pre dospeleho nieto este pre dieta.

katulienkax
25. nov 2017

Zapal stipe jak šľak to by si videla a ked nemá teplotu tak urcite žiaden zapal nemá. Presne ako píšu už ju prešlo to prvotne nadšenie.

ivanapetrasova
25. nov 2017

Keby mala zapal močových ciest tak by mala teplotu. Vysokú. Takže ak nema tak je vsetko v poriadku.

pininka
26. nov 2017

Ani jedno z toho c tu pisu dievcata nemusi byt pri zapale. Ja mam od malicka zapaly a nikdy som pri tom nemala teplotu ani tmavsi moc iba ak bol velmi silny zapal, tak tam bola pritomna krv. Ja som len mavala palenie a bolesti. Moja sestra vsak nemala ani to, len vysoke crp a az testy ukazali na zapal mocaku. Nic nedas za to, ak odnesies moc k doktorke.

deti95060810
26. nov 2017

ešte som nemala pri zápale močových ciest teploty...ani zvýšené...asi každý inak...

lubka3232
26. nov 2017

aj ja by som povedala, ze by mala bolesti. ale pokial si nie si ista a mas pocit ze nieco nie je v poriadku tak urcite nic nedas za to, ked skocis k pediatricke. mozno na teba bude pozerat ze prehanas ale stoji to za ten klud, ze dieta je v poriadku