Zápal močových ciest u mesačného dieťaťa
Ahojte prosím vás bola tu niektorá z vás hospitalizovana s mesačným babom zo zvýšeným crp a zápalom močových ciest?? Koľko ste boli približne v nemocnici? Mne tu nikto nechce nič povedať len robia odbery moc odoberajú pýtam sa pýtam a stále len uvidíme po výsledkoch.
@9555058645 no ale oni fakt nevedia, kedy to bude. Ked ti dnes povie, ze zajtra, a zajtra ta nebude moct pustit lebo stale budes indikovana na hospitalizaciu, tak co povies? Ale ved ste mi slubili....? Ved oni ta tam nedrzia z pleziru.
Ked budes mat vysledky dobre, potom ta pustia, podla toho ako zareagujes na liecbu.
A inak, ak tam tak strasne nechces byt, aj hospitalizaciu mozes odmietnut, na vlastnu zodpovednost.
@veselo_neveselo ja som chcela len približne vedieť nie presne .... viem ze je to ťažké odhadnúť zatiaľ len sledujú žiadnu liečbu nenasadili

@9555058645 no ale oni fakt nevedia, kedy to bude. Ked ti dnes povie, ze zajtra, a zajtra ta nebude moct pustit lebo stale budes indikovana na hospitalizaciu, tak co povies? Ale ved ste mi slubili....? Ved oni ta tam nedrzia z pleziru.
Ked budes mat vysledky dobre, potom ta pustia, podla toho ako zareagujes na liecbu.
A inak, ak tam tak strasne nechces byt, aj hospitalizaciu mozes odmietnut, na vlastnu zodpovednost.