icon

Zápal priedušiek a problémy s nejedlom u dieťaťa

5. máj 2026

Ahojte. Dcera je neskutočný nejedák, ale aspoň vždy niečo zje. Chytila zápal priedušiek. Dr jej predpisal amoksiklav a erdomed, no nesmie sa to na lačný zalúdok. Suchý rožok odmieta, tak som jej dala so sunkou, len sa k nemu nahla a už aj vracala. V noci 39 mala vracala, rano 37,5. Dnes je to druhý deň. Nechce jesť odmieta. Poradte prosím, čo jej môžem dať. Ak to takto bude pokračovať skončí v nemocnici. Rýžu som včera skončila, nechcela.

simsalabim
5. máj 2026

@anonym_autor hocico, co ma rada. Piskoty, kasu, cestoviny, vyzivu… a liek podat striekackou dozadu k licu, aby nevyplula.

svetlonos
5. máj 2026
@simsalabim

@anonym_autor hocico, co ma rada. Piskoty, kasu, cestoviny, vyzivu… a liek podat striekackou dozadu k licu, aby nevyplula.

@anonym_autor
Presne ako píše
@simsalabim
Úplne čokoľvek čo zje, kľudne aj toust s nutelou, sladké pečivo, presnidavku.

januska12323
5. máj 2026

Hocičo, stačia aj dva hryzy rožka.

silvike
5. máj 2026

Ja nikdy nenutim deti jest pri horuckach, chorobach. Maju stale k dispozicii piskoty, tycinky, pecivo, banan a pod. A vzdy cakam az budu trosku same hladne. Zaklad je aby pili, to ano, toto musia. Jedenie az tak nevadi tie 2-3 dni horucok daju zabrat. Ja sama ked som mala ci uz chripku alebo anginu, ze tyzden som fakt lezala v teplotach, no minimum som zjedla. Fakt ked som uz zacitila hlad tak piskoty, tycinky, banan. Ako chapem ze ked je dietatko chudunke, neje celkovo tak je to take no. Aj moji su presne takito, jeden chudunky, on furt tak pochudne po chorobe aj 2-3 kg dolu idu aj ostatní, proste po choroba horucka ich dost vycerpa a pochudnú. Ale to nevadi vobec, potom dobehnu. A ked je take nieco ze liek musia zobrat nie na prazdny zaludok, tak by som len piskotku do cajiku namocila nech spapa. Neviem o ake velke dieta sa jedna, ja pisem ako mensom dietatku. Mozno je to uz skolak, neviem. Tam mozno skor presvedcis, ze musi nieco zjest, ked nie bude mu musiet davat liek p.Dr. a pod. A to snad nechce.