Zápal uška u synčeka: Ako postupovať?
Dobrý deň chcela by som sa poradiť že bola som asi pre týždňom zo synom u pediatria a povedala že ma začervenanie uška tak mu dala uniflox ortobacit a zirtek a že máme prísť o 3 dní na kontrolu tak sme išli a povedala na že ma zhoršené ucha a liečbu necháva tak ako ma a sme išli na poslednú kontrolu že to má ešte horšie až zakrvavena ale môj sin neteplotuje nesťažuje sa na uška ani ho nesvrby nič nemá keď som to obzerala nič nevidno žeby mal ja už neviem ako ďalej lebo ani lekárka nevedela ja si myslím ze ona nedobre vidí alebo co ved to nieje normálne ona kedy ho lieči nikdy nič nezaberá a neviem ci sním mam ísť na pohotovosti či mi ho vyšetria a co mam povedať prosím poraďte neviem co mam robiť
@greta133 uniflox do ucha by mal pomoct mam s tym skusenosti vzdy pomoze na co to menit ma sa davat min 5 dni
@renatka100 no a áno mu mení bral uniflox 7dni a teraz mu dala druhé nechapem
@greta133 moje dve deti mali chytene uska.dal im uniflox.po kontrole povedal ze proste ten zapal tam stale je aj ked deckam nic nebolo.mne to prislo ze im uniflox zabral no dr to videl inak v usiach.musel im dat celkove antibiotika na preliecenie..
Skus sa pytatna orl ked dr akoze nevie co dalej
@greta133 a ake druhe dostal? Lokalne?
@renatka100
@renatka100
@renatka100 zinnat 5ml každých 12h
@greta133 zvlastne nam na orl nechceli dat nikdy atb tak drzim palce
@renatka100 ďakujem ale to nie z orl ale obvodná ona mu dala nás neposlala na orl neviem prečo ona všetko chce vyriešiť sama a nič nepomáha ešte sa to zhoršuje som už fakt na nervy až stresi mama stoho pred mesiacom sme boli v nemocnici s angínov a teraz toto

Na pohotovost urcite nie, dieta ma svojho pediatra, ktory ho riesi...skor vypytat vymenny listok a na ORL ist