icon

Zápalena dierka v uchu, čo mi na to odporúčate?

hsksbns
5. dec 2019

Ahojte, mam 16 rokov a cca pred 6 týždňami som si dala prepichnut druhú dierku a vymenila som si náušnicu po 6 týždňoch čo som mohla a v utorok ma začalo bolieť to ucho a opuchlo mi trochu . Čo mi na to odporúčate? Dala som si alpu a framikoin no a už prešlo 2 dni a stále to je rovnaké,. Náušnicu som si vybrala a naspäť keď si ju dám začne ma to bolieť, náušnica je z pravého striebra.

usla35
•
5. dec 2019

@hsksbns umyvaj si to kazdy den alpou. Normalne si daj na palicku do ucha alebo na vatu a rano aj vecer si to umyvaj aj nausnicu, ktoru si budes davat do ucha si tym umyvaj kazdy den. Bude to stipat ale pomoze to

shee11
•
5. dec 2019

Ja som si davala nastrelovat a ucho opuchlo,bolo cervene,bolelo. Odporucali mi natierat framykoinom aspon 5 dni a nausky nevyberat. A tak aj bolo. Po cca 5 dnoch to ustupilo. Ale dovtedy som to mala stale červené,teple,bolestive.

paulinkaa2
•
5. dec 2019

@hsksbns hlavne ju nevyberaj. Nechaj ju tam stále
Ja som dezinfikovala liehom pod nausnicou a tocila snou. Keď si to budeš vyberat dierka sa ti nezahoji.

hsksbns
autor
•
5. dec 2019

Ďakujem, lebo vždy to bolí priam stipe keď si to dávam tu náušnicu do ucha ako by som to mala 2 dni len

hsksbns
autor
•
5. dec 2019

Takto to vyzerá

eriksonka1234
•
5. dec 2019

@hsksbns dcérke pomohlo jedine vybrať náušničky na noc vložiť do liehu, dali sme náušničky z chirurgickej ocele a natierali Atb masťou bactroban. Jedine to pomohlo, striedornu ani zlatú nevedela prijať, pritom v druhom uchu mala zlatú.

joja101
•
5. dec 2019

Treba to stale dezinfikovat, cistit to. Bude to boliet ale najlepsie by bolo prave aj tu nausnicu cistit. Ale len vybrat, vycistit a hned dat spat. Aby nezacala dierka zrastat

hsksbns
autor
•
5. dec 2019

Už to robím od rána a zlepšuje sa to pomaly , cítim , že menej to bolí a je to lepšie

missgabriela
•
4. feb 2021

Ahojte.Čo teda poradíte mne?Už dlhšie mám zapálenu(myslím si) dierku v uchu.Ani ma neboli,len to mám opuchnuté a stale si vytláčam,no ide len krv a vodička akoby.No stále je to rovnaké a neodpuchuje.Už som zúfalaaa 🤷‍♀️😣