Zapareniny u 7-týždňového bábätka
Ahojte, čo vám pomohlo na zapareniny? Nema to po celej ritke ale ako keby len taký pásik od vchodu až do zadu na chrbátik.. do teraz to nemala a kozmetiku sme nemenili. Používali sme na ritku masť weleda tu nechtikovu radu a plienky mame Tesco od narodenia. Môže sa to prejaviť aj neskôr že to nerobí dobre pokožke? Ďakujem
@anonym_autor ja používam bepanthen baby a keď bola zapareninka naopak dala som sudocrem hrubšiu vrstvu a krásne to zabralo. Momentálne mi prespí celú noc, tak aj na noc dávam sudocrem keďže prebaľujem až ráno pokiaľ nieje moc nacikaná plienka alebo 💩
my sme museli s dcérou k pediatrovi. Predpísal mastičku - o 2 dni super.
WELEDA Měsíčkový kojenecký krém na zadeček 👍🏻😊 Používala jsem u všech tří dětí a nedám na něj dopustit. Jako jediný rychle (do 2 dnů) vyléčil i opruzeniny po průjmu. Bepanthen, ani Sudocream tak dobře nepomohli. Používala jsem potom i preventivně. 😊
Pokud by to byly opravdu velké opruzeniny, tak Imazol krémpasta z lékárny.
(Pozdě jsem si přečetla, že Weledu jste používali. Možná bych změnila plenky. Aby bylo miminko více v suchu).
@anonym_autor používali sme plienky premium z Lidla, alebo Pampers premium (môže pomôcť zmenit plienky), nechávala som pravidelne na voľno bez plienky len na podložke a osuske, masticku Imazol krempasta (výborný produkt, i cena).
Imazol pomohol malej. Plienky mame aj pampers,,no jeden druh jej tiez,robil zapareniny. Mame babylove, no nasa je uz vacsia, dost sa zhrnaju. Presli sme zas na pampers a zatial oki.
@anonym_autor bio kokosový olej má protizápalové a protiplesňové účinky, alebo bio bambucké maslo. Neobsahujú žiadnu chémiu a sú veľmi šetrné k pokožke dieťatka.

Bephanten baby mame my a je skvely.Sudocrem jej vsetko zhorsil letel do kosa.Tesco plienky by som asi uplne nedavala,ked uz skus dm babylove plienky.