icon

Zapareniny

laura908
7. máj 2017

P
Dobrý deň, mala mi ma už 10 dní zapareniny a vôbec to neustupuje. A ma to dosť. Boli sme aj u lekára ,ten nám dal imazol a fialovú vodičku na kúpeľ. Aj plienky som zmenila a stále nič.. v noci mi dokonca dostala teploty, môže to byť z toho? Prosím o nejakú radu. Ďakujem

sykorkauhliarka
•
7. máj 2017

neprehana ju ? moju prehana ked jej idu zuby a z toho sa jej robia zapareniny

sykorkauhliarka
•
7. máj 2017

vlastne to nieje zaparrnina ale od tej stolice vystipana ritka

laura908
autor
•
7. máj 2017

Nie,nepreháňa. Ona to má po celej cikulke.

sykorkauhliarka
•
7. máj 2017

@laura908 tak ten imazol kolko pouzivate?

adela2017
•
7. máj 2017

kup weledu nechtikovy krem proti zapareninam, stoji cca 7 eur v dmku. Je to bezkonkurencny krem.

laura908
autor
•
7. máj 2017

@sykorkauhliarka týždeň používame

janadri
•
7. máj 2017

Skús pityol, iba na vyliečenie, nie bežne používať.

lauramal
•
19. máj 2017
Používateľ lauramal je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lauramal.

na zapareniny a zacervenanie je velmi dobry krem aligator, je prirodny tiez s nechtikovym extraktom a je na citlivu pokozku, bez umelych farbiv, konzervacnych latok a podobne, my to objednavame zo stranky happyskin.sk

lorela
•
19. máj 2017

@laura908 U nás absolútna topka bol Sudocrem.
Ešte mi napadlo, nebude to nejaká alergická reakcia na vlhčené obrúsky ak používate?
Ja by som dieťatko pred každým prebaľovaním opláchla čistou vodou a naniesla Sudocrem.

Ad Pityol - uvedené je užívanie až od 10 rokov.

lubka3232
•
28. júl 2017

nemôže to byť skôr alergická reakcia na niečo? ak nič nepomáha. ja som bola veľmi spokojná s bepanthenom. existujú dva - care aj extra a oba sú fajn na zapareniny

nikayla
•
28. júl 2017

Mojej malej veľmi pomohol buď Sudocream alebo najnovšie ZAPAR-HOJ od Dr. Hoj http://www.pharmshop.sk/znacky/drhoj/rozdelenie...

maykaaa1122
•
20. sep 2017

Nam pomahal na zapareniny bepanthen, ale nebolo to v tak malom veku. Pri alergickych reakciach radsej konzultovat s odbornikom (mozno skusit aj ineho odbornika).Nam pomahal na zapareniny bepanthen, ale nebolo to v tak malom veku. Pri alergickych reakciach radsej konzultovat s odbornikom (mozno skusit aj ineho odbornika).