icon

Zápcha u 2,8r.chlapca

kavicka12
21. jún 2018
Strana
z2
lenochod13
14. máj 2019

@shee11 prosím ako to zarábať koľko vody na 1,5 sacku? Ďakujem

shee11
14. máj 2019

@lenochod13 ahoj, myslis forlax? ja som davala 1 sacok a asi deci vody, aby to cele vzdy vypil. chuti dobre, deti s tym nemavaju problem. Moj to uzival 6 mes. vkuse, potom uz len prilezitostne.

lenochod13
14. máj 2019

@shee11 aha lebo dom nevedela ako zarobiť kázal dr.1,5 sacku a dala som veľa vody tak nechcel no už budem vedieť. A pomohlo to? Ďakujem

shee11
14. máj 2019

@lenochod13 Nam to strasne pomohlo. Nepomohol ani Duphalac, ani uprava stravy, ani psychologicka, ani dohovaranie... odmeny, nic. Po forlaxe mal kako fakt makke, nevedel zadrzat. Zo zaciatku par krat zamazal slipy a casom odpadol stres z kakania. Teraz uz cca 1 rok chodi v pohode, sice nerad, ale to skor preto lebo mu nechce. Bude mat 5r,zadrziavat zacal okolo 2.Forlax mame stale doma, keby nieco, aj dospelacku verziu 10g 🙂

lenochod13
14. máj 2019

@shee11 mi máme teraz 10g malý ma v júli 3roky a rok a pol zadržiava prv 3dni teraz už aj 8dni. Všetko som skúsila nič veru nepomohlo bojí sa scenáre také to sa nedá ani opísať. Isto viete svoje. Dnes prvý krát na gastre nám dala čipky na predpis a forlax. Tak som zvedavá či to pomôže. Dr.vravela, že dať jeden cipok okolo 9h a druhý o 17h ale mi zaspal lebo vstávali sme ráno o 5h boli sme objednaný v inom meste. Tak bol mrzuty. Tak sa mi nepodarilo dať ten druhý cipok a ten forlax tiež no veľa vody som dala už budem vedieť ďakujem vám zato. Vas tiež sa tak skrýval zatvárali v izbe aby ho nikto nevidel že ide zatiskatdo vnútra?

shee11
14. máj 2019

@lenochod13 poznaam veru :/ trapenie. ja forlax kupujem na volno, ale pred prvym pouzitim som sa radila s pediatrom a on to voobec nepoznal, tak sme prenho boli taki pokuskni kralici. Ale ja som sa radila s mamickami z cr a tam je to ovela viac rozsirene. Som za ten liek fakt vdacna. Cipky su trapenie strasne, moj z nich mal traumu a vacsinou ho aj tak vytlacil. Aj Easylax - ta vodicka do ritky bolo trapenie. Ked sme nabehli na Forlax, tak uz sme toto vobec nepouzili. Verim, ze aj vam tak super zaberie. Teraz ked kaka v pohode ani sa mi verit nechce co sme vsetko prezili. A ano, aj nas sa schovaval, hlavne ked bol mensi a mal este plienky, neskor aj do slipov aj pod kolena sme museli chytit, lebo uz mu to nijako neslo. A hisaky vresky neskutocne. Fakt hroza. och.

lenochod13
14. máj 2019

@shee11 on ma čipky na predpis bisakodyl či tak nejak ale len na 3dni no dúfam že nám to zaberie. Len ako bude chodiť na záchod keď on vôbec nechce akože hocikde to spraví kde to príde darmo mu chcem vysvetliť že do záchodu alebo serbla ale vďačná som bola aj keď do trávy len nech je ti von. Od roka nemá plienky vôbec ani na noc nemaval môžem povedať sám od seba zo dňa na den. Ale sme sa sťahovali tak možno toto bol zaciatok

Strana
z2