Zápcha u 9-ročného chlapca
Dobrý deň. Idem si radu. Ešte som sa s takým problémom nestretla. Syn sa mi posťažoval,že sa nemôže vykázať. Pýtala som sa, že odkedy, takže od pondelka...Videla som ho chodiť na WC, ale povedal mi to až dnes. Ako by som mu mohla pomôcť? Mám mu dať mlieko s jablkami napríklad, aby ho prehnalo???
@ladygaga35 nie, žiadne cudesne mixy potravín. Veľa vody piť, ideálne hneď ráno pohár teplej vody.
Skoč do lekárne a kúp prípravok na zmäkčenie stolice. Je to taký sirup, v pohode to vypije. Netreba ho trápiť čipkami.
Fajn je ovocie: jablka hrušky kiwi. A kyslomliecne výrobky a určite chlieb s lanovými semienkami. Tie sú super
kyslomliecne moze pomoct
nasim detom vzdy pomohli slivky (kup susene teraz), vzdy do hodiny utekali.... tiez kiwi take prezrete makke
pomohla by sportova aktivita tech sa creva rozhybu
nejedol vela sladkeho?
u nas napr ziadne jablko nepomohlo.....
Cipok, easylax. Easylax je tekutina, prejde aj popri zatke v konecniku, cipok moze boliet. Rozmasirovat konecnik teplym olejom, sadnut do teplej vane. Potom uprava stravy.
@ladygaga35 fructolac ovocne nenavykove, vela tekutin, pestra strava, pohyb.
Za mňa sušené slivky
@danielahamar Nie každý ich môže a má rád. Fructolax kocky sú z figy a už jedna tableta zaberá.

@ladygaga35 pri zapche ziadne agresivne prehanadla. Jablka s vlockami a vela vody. A na zaciatok glycerinovy cipok aby sa mu zmakcila stolica