icon

Zapekanie 16 mesačného bábätka

daniela85
13. jan 2012

ahojte mamicky...chcela by som sa opytat ktore mate babatka tak okolo 16 mesiacov a trosku viac ci menej a zapeka ich co vam pomohlo...mija mala tlaci tlaci az je cela spotena a nic jej nejde, ak tak je to so strasnym placom a bolestami....ma ju hroyne tvrdu a hrubu....uy nevieme co s tym...boli sme aj u dr...a nic...poslala nas na chirurgiu ale ak by sa to dalo upravit nejako stravou alebo hocicim tak by som boal velmi rada...dakujem vopred za kazdu radu a pomoc...pekny dnik 🙂 Daniela

Strana
z2
daniela85
autor
28. jan 2012

@usiko teplú vodu jej dávame kazde rano na pitie...ovocie a zeleninu mi začala len nedávno jesť,dovtedy nič len presnidavku...sezamové semiačko jej vyvarim a dám vypiť.pomohlo raz,uvidíme ako ďalej...ďakujem

usiko
28. jan 2012

@daniela85 sezamove alebo lanove semiacko pomliet na kavovom mlynceku a datdo vyzivy,ak papate vyzivy, este ak mate moznost kupit sladky zemiak /topinambur/ , dostat v kauflande. Ypecies v rure v alobale a napriklad zmiesas sjogurtom alebo zemiakmije to sladke,zdrave a dobre prehana...susene slivky pomlete tiez.......do niecoho dat......co ma este napada?to asi vsetko...neviem ci nepapate nejake kupene instatne kase, my sme raz skusili a zapiekla....tiez krupica psenicna nas zapeka, pokial do nej nedame otruby a semienka......takze skor asi vysledovat co robi problem....

daniela85
autor
29. jan 2012

@usiko ďakujem,skúsime...kaše nekupujeme,dnes som kúpila tu krupicu...skúsim jej ju dať so slivkami sušenými..radsej jej ju nedám samú..

kaselka
30. jan 2012

Mňa ešte napadlo, skúsiť (ak už to nerobíš) zaradiť do jedálnička 1 x brokolicu, najlepšie uvarenú v pare a ryžu natural (nie je taká hrozná na chuť ako si možno niekto myslí, len ju treba podstatne dlhšie variť) napr. z DM-ky. Obe tieto potraviny zväčšujú objem stolice, lebo majú veľa vlákniny. 🙂

Strana
z2