Zapekanie 16 mesačného bábätka
ahojte mamicky...chcela by som sa opytat ktore mate babatka tak okolo 16 mesiacov a trosku viac ci menej a zapeka ich co vam pomohlo...mija mala tlaci tlaci az je cela spotena a nic jej nejde, ak tak je to so strasnym placom a bolestami....ma ju hroyne tvrdu a hrubu....uy nevieme co s tym...boli sme aj u dr...a nic...poslala nas na chirurgiu ale ak by sa to dalo upravit nejako stravou alebo hocicim tak by som boal velmi rada...dakujem vopred za kazdu radu a pomoc...pekny dnik 🙂 Daniela
@daniela85 sezamove alebo lanove semiacko pomliet na kavovom mlynceku a datdo vyzivy,ak papate vyzivy, este ak mate moznost kupit sladky zemiak /topinambur/ , dostat v kauflande. Ypecies v rure v alobale a napriklad zmiesas sjogurtom alebo zemiakmije to sladke,zdrave a dobre prehana...susene slivky pomlete tiez.......do niecoho dat......co ma este napada?to asi vsetko...neviem ci nepapate nejake kupene instatne kase, my sme raz skusili a zapiekla....tiez krupica psenicna nas zapeka, pokial do nej nedame otruby a semienka......takze skor asi vysledovat co robi problem....
Mňa ešte napadlo, skúsiť (ak už to nerobíš) zaradiť do jedálnička 1 x brokolicu, najlepšie uvarenú v pare a ryžu natural (nie je taká hrozná na chuť ako si možno niekto myslí, len ju treba podstatne dlhšie variť) napr. z DM-ky. Obe tieto potraviny zväčšujú objem stolice, lebo majú veľa vlákniny. 🙂

@usiko teplú vodu jej dávame kazde rano na pitie...ovocie a zeleninu mi začala len nedávno jesť,dovtedy nič len presnidavku...sezamové semiačko jej vyvarim a dám vypiť.pomohlo raz,uvidíme ako ďalej...ďakujem