icon

Zatekanie hlienov u 7 mesačného babatka

pupava36
27. jún 2018

Ahojte maminy, môjmu malému 7 mesačnemu synčekovy práve začali stekat hlieny, je veľmi nepokojný, stále sa mi budi a dusi sa s tych hlienov. Začalo mu to práve teraz, cele dni a noci nič a zrazu teraz mu začali stekat. Viete mi prosím poradiť čo mu momentálne teraz môžem na to dat???? Určite zajtra zájdem k lekárovi s nim, len teraz potrebujem poradiť.
Dakujem

pifina
27. jún 2018

Poodsavaj s odsavackou

pupava36
autor
27. jún 2018

@pifina no momentálne mi konečne zaspal tak ho nechcem budiť, už zrazu pekne aj dýcha... Keď sa náhodou zobudí a nebude vedieť dýchať tak mu ich odsajem.

vikinecka89
27. jún 2018

a neskúšali ste podložiť matrac alebo postieľku? Aby bola hlavička vyššie

pupava36
autor
27. jún 2018

@vikinecka89 skúšala a malý sa mi stále zošuchol dole ale skúsim to ešte raz cez deň. Syncek mi konečne spinka aj dcérka zaspala a keďže zdieľajú izbu s nami rodičmi tak nechcem buchotat

vikinecka89
27. jún 2018

@pupava36 samozrejme 😊 Teraz ma napadlo, že ja som malému, keď už mu bolo veľmi nepohodlne spravila z vankúša na dojčenie také "hniezdo" aby mal hlavku vyššie a nezošuchol sa, lebo mal aj pod dupkou kúsok.. ale mala som vankúš s guličkami, takže som si ho vedela prispôsobiť aby mu nebolo nepohodlne

ludka44
28. jún 2018

Sinupret skús 😊

miska242
28. jún 2018

Ahoj,v prvom rade poriadne odsat soplik (aj ked si susedia budu misliet,ze ho tyrate prave😀)...Po druhe mu vytret nostek prevarenou jemne slanou vodou,alebo Vincentkou.A po tretie mu dat k postielke alebo niekde zavesit mokru plienku-uterak namoceny v slanej vode

kika831
28. jún 2018

@pupava36 nasad mu sinupret, nasivin pre babatka do nosa, morsku vodu sprej a ak pojde odsat tak jemnucko odsaj. Skus pod matrac dat uterak ma zvysenie pod hlavickou. Doktorka ti pravdepodobne nic ine nepovie. Mame s tym bohate skusenosti . Drzim palce

ankare
28. jún 2018

@pupava36 odsavaj, kvapni do nosa morsku vodu a sinupret je super. Rychle uzdravenie!

79viktoria79
28. jún 2018

odadavat,odsavat a odsavat,a ak mas mast na priedusky,alebo ja davam aj kacaciu alebo bravcovu ale nesmie bit osolena,lebo vyzerie pokozku tak tou mastou natri priedusky,daj sacik,uterak alebo plienku,