Zdurené prsia u mesačného bábätka

pat_pet
2. feb 2024

Ahojte maminky, potrebujem radu. Moja mala ma 4tyzdne a predvčerom som si všimla, pri kúpaní, že ma zdurene a tvrdé prsia. Malú nekojim, mliečko som odsavala ae uz vyše týždňa jej nedávam MM. Je čisto na UM (nutrilon comfort colics). Na dotyk nie sú horúce, mala neplace pri dotyku
Myslite; že sú to ešte zbytkove moje hormóny v jej telíčku aebo mam radšej kontaktovať pediatricku? Poradňu mame až budúci týždeň v piatok.

anavixy
2. feb 2024

Budu to s najvacsou pravdepodobnostou este tvoje hormony (jednak este ma len 4t a len tyzden nedojcis, takze este malo casu na to aby boli prec). Pediatricke to urcite spomen, ale podla mna staci na tej poradni o tyzden. 🍀

hederamonstera
2. feb 2024

Ano, budu to este hormony. Aj moj maly to mal na jednom prsku. Myslim ze som to natierala octanovou mastou (to nehovorim aby si robila, len aby si si rozmyslela, ci chces zavolat pediatricke)

minilla
2. feb 2024

Aj nasa mala to mala na oboch prskach. Upozornil nas na to pediater. Mali sme to sledovat a ak by to nepreslo, tak by sa to riesilo. Nastastie to preslo same (trvalo to ale niekolko mesiacov.)

zuzanka.zuzu
2. feb 2024

ja mám syna a mal to isté 😀 to sú ešte tvoje hormóny, úplne to zmizne, treba vydržať