2-mesačné bábo nekaká

kl21
5. apr 2024

Moje 2 mesacne babo pilo um nutrilon adcanved. Mal krce, a nafuknute brusko, tak nam doktorka zmenila na nutrilon comfort colics. Tyzden bolo vsetko ok, no potom dalsi tyzden prestal kakat. Vykaka sa len s pomocou cipok.
Skusala som uz aj harmancekovy caj, probitoka mame probio maxik, a do mliecka mu niekedy davam espumisan.
Zavola som doktorke, ktora nam utorok zmenila mliecko a teda momentalne pije beba sensitive no este stale sa nevykakal sam. Mame este pockat par dni? Moze mu este toto mliecko zabrat aj na tu zapchu?

vikusjk
5. apr 2024

@kl21 mimo ineho - cvicis s nim, masirujes brusko nozickami?

kl21
autor
5. apr 2024

@vikusjk ano, masirujeme brusko, davam ho aj na brusko lezat a nozky cvicime a aj on vela kope

olivia1425
5. apr 2024

@kl21 vyvar z ovsených vločiek a mlieko odporúčam HiPP

kl21
autor
5. apr 2024

@olivia1425 skusime ten odvar

vyrovnanaosoba
5. apr 2024

Za mňa je to veľmi veľa 3 mlieka vystriedať za 2 mesiace. Ešte si nezvyklo na jedno už hneď druhé...aj stravu zavádzame postupne aby sme videli reakciu.

monicatko20
5. apr 2024

@vyrovnanaosoba my sme od cca 3 do 4 mesiaca vystriedali asi všetky mlieka ktoré existujú 🙈 malému nesedelo nič.. až potom beba sensitive, ale od 4 sme začali prikmovať a až tie zastavili problémy s bruškom..
@kl21 my sme kukali každý druhý deň za pomoci teplomera.. večer sme asi pol hodinku cvičili bruško, natierali pupik, dávala som malého do polohy sedu aby sa bruško uvoľnilo..postupne sme teplomer rušili a kakali len cvičením a teda polohou na šerblíka-neviem jak presne sa to vola, ja som tomu hovorila takto 🤣 Držím palčeky.. my sme si teda užili svoje, dieťa malo skrytý reflux sprevádzaný s neskutočných kolikami 🙈 4 mesiace denno denne boj jedlo vs. hovienko 🙈

lneviemmeno
5. apr 2024

Mne na toto pomohla vláknina od Beby 👌🏼 1-2x denne dám do mliečka a na druhy deň ide bomba von. Ale to máš vlastne aj odvar z ovsenych vlociek, to je tiež vláknina, čiže určite skús