icon

Zelená stolica u detí

misulikver111
24. júl 2025

Ahojte moja 5 ročná dcérka včera poobede zjedla špenátové halušky s bryndzou a so slaninou ale zjedla naozaj len trochu a dnes ale o 19:00 išla na veľkú a mala zelenú stolicu aj bolestí brúška najprv bola stolička hustá s hlienami a potom redšia 2 krát po sebe bola na wc ešte som sa s tým nestretla.....zajtra ráno ideme k doktorke stretli ste s tým už ?

stellarstar
24. júl 2025

Bryndza?

anavixy
24. júl 2025

Tak zelena je logicky zo spenatu. A hnacka moze byt len prechodne, naco utekat hned k dr? Nasad probiotika (enterol/nekadex/probiofix inum), mozes dat Tasectan alebo Smectu, ryza, zemiaky, varene maso, banan, vela tekutin a nestresovat, ma 5 rokov, nie 5mx

misulikver111
autor
24. júl 2025
@stellarstar

Bryndza?

@stellarstar syrová omáčka pardon

martul
24. júl 2025

@misulikver111 tak jej daj z lekárne niečo proti hnačke. Načo chceš hneď utekať doktorke. Mimochodom ma to zo špenátu.

misulikver111
autor
24. júl 2025
@anavixy

Tak zelena je logicky zo spenatu. A hnacka moze byt len prechodne, naco utekat hned k dr? Nasad probiotika (enterol/nekadex/probiofix inum), mozes dat Tasectan alebo Smectu, ryza, zemiaky, varene maso, banan, vela tekutin a nestresovat, ma 5 rokov, nie 5mx

@anavixy hneď stresujem zo všetkého 😢 ďakujem...a mohla mať až dnes večer zelenú stolicu keď špenát jedla včera ?

anonym_ecb68c
24. júl 2025

@misulikver111 so zelenou hnačkou po špenáte k doktorovi? Ach bože, kde je zdravý rozum. Však v tej čakárni fakt niečo ozajstné chytíte.

anavixy
24. júl 2025
@misulikver111

@anavixy hneď stresujem zo všetkého 😢 ďakujem...a mohla mať až dnes večer zelenú stolicu keď špenát jedla včera ?

@misulikver111 ano jasne, uplne normalne na druhy den 🙂