icon

Zelená stolica u dojčeného bábätka: kedy k pediatrovi?

27. máj 2025

Dôvod ísť ku pediatricke? Ma mesiac

mauduska
27. máj 2025

Zelená stolica môže byť od hladu. Máš dosť mliečka? Saje pekne? Neplače cez deň? Ak si myslíš, že nie je hladné, môže to byť len niečím, čo si zjedla ty. Sleduj to a ak by sa ti zdalo, že je problém, rieš pediatra a ak si chceš udržať kojenie, aj laktačnú poradkyňu. Mne pediatrička keď som mala menej mlieka poradila umelé mlieko 🙃 našťastie som sa nenechala nahovoriť, týždeň sme bojovali a potom sa to zase rozbehlo 🙂

autor
27. máj 2025
@minesasubu

@minesasubu ja kojím čiže umele nedavam.

autor
27. máj 2025
@mauduska

Zelená stolica môže byť od hladu. Máš dosť mliečka? Saje pekne? Neplače cez deň? Ak si myslíš, že nie je hladné, môže to byť len niečím, čo si zjedla ty. Sleduj to a ak by sa ti zdalo, že je problém, rieš pediatra a ak si chceš udržať kojenie, aj laktačnú poradkyňu. Mne pediatrička keď som mala menej mlieka poradila umelé mlieko 🙃 našťastie som sa nenechala nahovoriť, týždeň sme bojovali a potom sa to zase rozbehlo 🙂

@mauduska podľa mňa mám dosť mliečka, priberá pekne, má vela plienok pocikanych. Dnes mal prvýkrát zelenú uvidíme či bude mať ešte.. nič také nové som nejedla. Bolieva ho bruško, čiže na prsníkoch je často, ale saje pekne.
Alebo mám malo mlieka? Neviem ako to posúdiť, keď mi dobre priberá

autor
27. máj 2025

Ak vydrží aj tri hodiny spať tak podľa mňa mám mlieko ok, či nie?

agnes28
28. máj 2025

Keď je často na prsníku, možno vypil len predné mliečko, potom býva zelená stolica. U dojcenych detí to býva, a ak to bolo prvýkrát, neznepokojuj sa zatiaľ. Ak pekne spinká a priberá, není problém 😊

tanicka907
28. máj 2025

Ahoj, zelena stolica u 100% kojeneho babatka nie je problem a neznamena ani hlad ani chorobu, ak teda nie su ine priznaky a dietatko je spokojne.

minesasubu
28. máj 2025

poslala som to kvoli obrazku , treba si to pozrieť celé
stolica novorodenca sa meni a to ked pridu prikrmy bude len zaujimavé 🙂

petronela1985
28. máj 2025

Asi často striedaš prsníky a bábätko pije primárne predné mlieko. Vtedy zvykne bývať u dojčeného bábätka zelená stolica.

autor
28. máj 2025

Nemohla to spôsobiť kôprová omáčka?

tanicka907
28. máj 2025

Autorka, chod si radsej pospinkat. Spokojne babatko znamena je to spokojne babatko 🙂

autor
28. máj 2025
@tanicka907

Autorka, chod si radsej pospinkat. Spokojne babatko znamena je to spokojne babatko 🙂

@tanicka907 nespinkame 😂