Zelené soplíky, kašeľ, teplota
Prosím vás Maminy , vo štvrtok som bola s malou u dr , už pomaly mesiac ma sople zelene , z toho ma kašeľ raz suchý dusivy , potom zasa vlhký že vykasliava . No dnes od rana ma taky akoby prieduskovy , od pól štvrtej je taká otapena , dala som jej panadol od teploty , po ňom bola v pohode , mali sme návštevu hrala sa s deťmi , teraz som jej merala , mala teplotu 38, potom 38.2 .
Je slaba , nechce jesť a piť jej tiež musím tisnut nasilu ..
už neviem ako jej pomôcť aby bola konečne zdravá :(
Drzim palce nech to vyliecite co najskor🙂
Stafylokok je odolný, účinok ATB zrejme nebol dostatočný, len ho oslabil a nezničil.
Na pohotovosť by som nechodila, skús predsa len v pondelok tú zastupujúcu - má všetky záznamy, bude vedieť lepšie stav posúdiť.
@taminka1986 dakujem krásne
@patka06 nemá , zdravotnú kartu ma naša dr
No u nás to funguje tak, že si zastupujúca sestrička zoberie kartu z ambulancie našej doktorky, tak som myslela, že je to všade tak.
Ak ti ostáva len to všetko porozprávať - držím palce
@patka06 nie , zastupujúca ku ktorej chodíme ma v počítači akurát to čo nám ona napísala keď sme u nej boli , lebo tiež som od nej čosi chcela už si nepamätám čo a povedala mi že to si počkajte kým sa vráti čaša dr , ona malu pozná , vie aký je jej zdravotný stav..
@patka06 a ďakujem , zajtra skocime na tu pohotovosť
Daj potom vedieť, čo vám na pohotovosti povedali
@patka06 dám vedieť pôjdeme o desiatej
Čierny kasel je choroba proti ktorej je povinné očkovanie ale to neznamená že to človek nemôže dostať.. mal ju aj môj syn aj keď je samozrejme očkovany... Dá sa to zistiť len z krvi... Môže mať aj spomínané chlamýdie.. to sa tiež z krvi zisťuje... Ak vo vyteroch neje nič, treba urobiť ešte odber krvi
Áno, odvtedy je zdravý.... konečne fakt asi po mesiaci....
Dievčatá tak my sme skončili so zápalom priedušiek

@taminka1986 no pekne , uvidím ako ráno , pôjdeme s ňou na pohotovosť , nebudeme čakať na našu dr a k zastupujúcej no to je ešte horšie ako ta naša