Ženský zápal u 29 mesačnej dcéry
Ahojte.moja dcera ma 29mesiacov a uz dva krat mala zensky zapal.brala čipky aj krem.a zda sa mi ze sa to vracia.nie je niekto kto ma rovnake problemy?a popise so mnou ?som zufala pred tyzdnom mala zapal mechura.brala antibiotika.teraz zacala zas hovorit ze ju boli puncika.ja uz neviem co robim zle.imunologicke sme maly ist ale kedze mala ten zapal.mechura nemohli sme.gynekolog vravel ze bud imunita alebo cukrovka.
Probiotika berie.antibiotika.prvy krat mala.teraz v zivote ked mala zapal mechura.inak.este nikdy.od.gynekologa dostava čipky pre male deti a.krem.cukrovku sme uz vylucili uz jej brali krv moč.vraj.imunologovi a.nefrologovi pojdeme.
Len som chcela ci nahodou niekto nema podobne problemy.nemava z viteru z posvy nic.robili jej dva krat.
@monislnko tak ked vo vytere z posvy nema nic, aky ma teda zapal? Co jej vlastne liecia?
On povie ze ma zapal.urobi jej vyter a ak vysledok je zly volaju.nikdy nevolali.dostane nejake detske čipky ale on povie ze nevie od coho ma zapal.normalne ju pozrie ako nas dospelych len ma nato mensie veci.
Detsky gyn...moja nocna mora.. zazila som to .. mala som zapaly.. ako dieta.a caste navstevy detskej gyn.. brr... inak pri tvojom popise ma tiez napadla cukrovka..no zda sa ze to bude skor zo zapalu mechura a aj po atb...
@monislnko no a AKY ma zapal??? Su to kvasinky? Ci napr crevne bakterie - e.coli? Enterococcus? Co vlastne? Darmo sa budes pytat tu, ked nenapises, aky je tam problem. Ak tam nic nevykultivuju, tak to asi zapal nebude, ci?
@monislnko asi by ma ako matku zaujímalo a akú baktériu ide,pýtaj sa konkrétne dr.o čo ide....nielen všeobecne,že má zápal,to je široký pojem....dobrý je Tea tree oil nakvapkat do vody zopár kvapiek a robiť sedavé kúpele alebo vyplachy...no neviem ako to je u takých malých dievčatiek.ci sa to môže,ale hádam áno.....
Lokalne by som mozno skusila natierat PruriGyne - ak to nie je ozajstny zapal, mohol by ten krem posobit upokojuco, mozu ho aj deticky. Tiez by ma zaujimalo, ako sa volaju tie cipky a krem, co jej predpisuje. Stale tie iste?
@simsalabim dakujem vam za rady.čipky netusim akoby sa volaju totiz.su zabalene uz v obalke.a platime.za.ne u dr 15€.a krem je macmiror coplex tiez sa zavadza do posvy 😢.od dr sa pytam ale on viac nepovie len zapal.ze mozne ze sme aj zakaslali nad nou a taketo.ze ma.slabu imunitu mozne.vraj vela deticiek ma zapaly.tak neviem tu nablizku k nam nemal nikto
@monislnko tak macmirror je sirokospektralny liek, aj na bakterie aj na kvasinky a pod. Nechapem vsak, na co vam ho dava, ked v kultivacii nic nie je? To pre istotu? Ake ma dcera vladtne problemy? Trvala by som na informovani o vysledkoch kultivacie aj o informovani o liekoch a dovodich pre liecbu. Ty nepodpisujes u dr informovany suhlas? Ja teda u kazdeho...ze suhlasim s liecbou, ze som bola informovana... A co to znamena, ze ste zakaslali nad nou a ona ma zapal?! To aky???
Dcera ma bolesti pri cikani.mysleli sme ze mechur ale moč bol vtedy ok.a stale to m z vonka cervene a vravy ze ju to boli.odplienkovali sme lebo sme mysleli ze od toho ale nic sa nemenilo.ano podpisujem aj ja ten.suhlas ale nic.mi nepovie.pytam sa ale povie len ze zapal a nevie.od coho.
Musis sa pytat a ziadat odpovede. Mas pravo vediet vysledky kultivacie. Mas pravo vediet, co lieci, akymi liekmi a preco. Mas pravo sa pytat. Ak je nalez negativny, tak davat Macmirror je zbytocne, aspon z mojho laickeho pohladu. Co ten lekar vlastne lieci? Fakt sa tazko nieco radi, ked vlastne nic nevies. Skus ten Pruri-Gyne, ak je to podrazdene a pali zvonka a probiotika. A zisti si, vysledky vyterov - su naozaj negativne?- a vsetko okolo toho. Mozno to nakoniec bude problem pre dermatologa a nie gynekologa...

Tym zenskym zapalom myslis mykozu? Dostava ju z nicoho nic ci stale po antibiotikach ako tentokrat?Ja som ako dieta mavala mykozu po Biseptole, takze potom mi ho uz nepredpisovali a ak chceli, branila som sa zubami nechtami. Niekto mava problemy po kazdych ATB - zvykne sa vtedy davat antimykotikum, aby sa mykoza nerozvinula, ale ako u deticiek, neviem. Zrejme treba aj doplnit kvalitne celkove probiotikum. Zla imunita aj cukrovka to mozu sposobovat tiez, ale u tak maleho dietata to budu asi skor tie antibiotika. Pozabijaju aj prospesne laktobacily. Okrem kvalitnych celkovych probiotik sa treba sa spytat dr ci aj tak malym dievcatkam sa mozu dat lokalne probiotika do posvy, ale myslim, ze by to nemal byt problem.