Zhoršenie kašľa u syna aj napriek užívaniu Stop kašeľ
Prosim kedy zacne zaberat sirup stop kasel.syn ho zacal uzivat a este viac sa z neho rozkaslal berie ho uz 4ti den.
Dala by som niečo iba na vykasliavanie, nie kombinovaný... Aké záleží aj ako teraz kašle, sucho, či vlhko
@gabulienka623 a tento nam nepomoze?4dni mame zasebou.neviem ci mi syn vypije kalciovy mne nechutí
Áno stopjasel naďalej dávajte, kľudne aj týždeň ešte ten sa moze dlhodobo. Myslela som kalciovy k tomu pridať. Kalciovy sám o sebe nie je na kašeľ, ale na také ukludnenie podrazdeneho hrdla a hlasiviek od sucheho kasla. Skúste čokoládový ten určite vypije
Skus si vyrobiť sirup z piva a cukru. Mne zastavil kasel do dvoch dni a dcérke do 4. Na nete som našla postup. Jednoduché, prírodné a 100x lepsie ako akýkoľvek sirup čo som skúšala.
@viva13 to sa vari - najskôr sa urobí karamelom potom do vriaceho pridá pivo a ešte aspon 20 minut vari. Takze tam neostane ziaden alkohol. A dávkuje sa to najskôr 2 kávove lyžičky a potom uz len jedna za den takze ozaj nic s alkoholom nehrozí

@viva13 otazka je ci bol nasadeny vhodne- nam lekarka povedala ze po suchom kasli nasleduje vlhky a tam treba nasadit sirup na podporu vykasliavania, takze dieta sa este viac rozkasle a tym sa priedusky vycistia.