icon

Žiadala som o jeden termín na PCR test pre dcéry a prišli nám 2 rozdielne. Dá sa to zmeniť?

1lucinka123
29. nov 2021

Dievčatá nemenili ste termín na testovanie? Jednej dcére prišiel na 2.12 a mne a druhej dcére na 4.12 aj keď som žiadala na jeden deň. Dá sa stým ešte niečo spraviť?

jarmila2010
29. nov 2021

skusila by som zavolat na ruvz...mozno ti poradia ...

dianka318
29. nov 2021

Ahoj, ako dlho si čakala na termín? Ja som registrovala dcéru dnes na PCR test, kvôli pozitívnej spolužiačke a nemám ani potuchy, kedy môže dostať termín. Ďakujem 🙂

1lucinka123
autor
29. nov 2021

@dianka318 dneska som nás zaregistrovala. Jedna dcéra má pozitívny samotest a nás som objednala ako kontakty

kubkovamama
29. nov 2021

@dianka318 tiez cakame uz druhy den, myslela som si naivne, ze termin pride obratom😁

dianka318
29. nov 2021

@kubkovamama to ja tiež 🙂

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
kubkovamama
30. nov 2021

@1lucinka123 dámy,ešte vás poprosím,ako je to s úhradou?Lebo dávala som žiadosť na bezplatný pcr do nemocnice a prisiel mi termín do súkromného labaku,kde detský pcr stojí 60€.A vcul sa neviem z toho vysomarit.

1lucinka123
autor
30. nov 2021

@kubkovamama skus tam zavolať. Ale ak máš príznaky alebo si bola kontakt platiť by sa nemalo

kubkovamama
30. nov 2021

@1lucinka123 dovolať sa neda,ale vdaka,uz som nasla aj ja na nete,ze v pripade priznakov asi bezplatne,tak uvidime.Dcera ma priznaky,to som tam vsetko vyplnila

janulienky
30. nov 2021

@1lucinka123 Keď je pozitívny AG samotest väčšinou dávajú PCR test na druhý deň. Kontakty s nakazenou osobou objednávajú až na štvrtý alebo piaty deň. U nás to tak bolo, syn bol AG testom pozitívny, ten išiel na druhý deň na PCR a my ostatní sme išli až na štvrtý deň.