Zistí gynekológ pohlavný styk cez sono alebo konečník?
Zisti gynekolog či som malá pohlavní styk aj keď ma vyšetrí iba cez sono alebo cez konečník?
Pred tým všetkým ako začnem by som chcela povedať že ano mám iba 14 rokov a viem je to neksutocna hanba a nemala som to robiť, bola som zmanipulovaná a v toxickom vzťahu ale nemôžem to brat ako násilie lebo som súhlasila.
Prosím vedeli by ste mi povedať, vie gynekológ zistiť či som mala styk aj keď ma vyšetrí iba cez sono alebo konecnik? Neviem čo mam čakať od prvej prehliadky ale jedno viem že moja mama sa to nesmie dozvedieť lebo by ma vyhodila z domu a pravdepodobne by som ju už stratila na dobro. Prosím vedel by mi niekto povedať? Spravila som veľkú chybu keď som súhlasila a stalo sa to pól roka do zadu od vtedy s tým chalanom už niesom a on to všetkým povedal a spravil mi peklo zo života, na šťastie sa to nedostalo medzi dospelých a ani medzi mojich rodičov, začala som trpieť panickými záchvatmi kvôli tomu.
@lea_petranova neodpovedala si preco ides ku gyneklogovi. lebo mama chce vediet? stale mozes tvrdit, ze si nic s nikym nemala, neda sa dokazat akym sposobom sa narusil hymen. co sa stalo uz nezmenis. nabuduce sa nedaj obalamutit, lebo ked nechtiac otehotnies, tak z toho sa uz nevykrutis.
k tomu vyhadzovaniu z domu, mama ta nema co vyhodit z domu, kym nie si plnoleta, jej povinnost je sa o teba starat, takze keby k tomu doslo chod do najblizsieho detskeho domova, po novom centra pre deti a rodiny, tam ta prijmu.
@kosican1 ano mám
@macekovam ja nemám žiadny ale mama ma tam chce zobrať na 15
@macekovam no v takýchto veciach vôbec.. ona je sekera ona by to nepochopila
@lea_petranova moja dcéra má 16, boli sme na gynekológii zo zdravotných dôvodov a lekár ju vyšetroval v mojej prítomnosti. Dnes je operovaná. Na všetky vyšetrenia som musela ísť s ňou a podpisovať súhlas s vyšetrením. Ty máš 14, patríš pod detskú gynekológiu. S rodičom.
@lea_petranova tak pôjdeš... Aj mama bola mladaaa😊. Tváriť sa môžeš veľmi prekvapene ale aj nie...
Mňa sa tiež doktorka prvý krát pýtala či som ešte panna a vyšetrovala ma iba sono-m. Tvar ,,panenskej blany" nemusí nič značiť, môže sa poškodiť/natrhnut aj pri športe... Každá žena ju má inú, niektorá ju má ,,mini" niektorá naopak ,, veľkú" a hrubú prekrývajúcu väčšiu časť pošvového vchodu... preto aj každá žena cíti stratu panenstva inak, niektoré vôbec (aj preto že ju môže mať napr natrhnutu pri športe, uraze, necitlivým používaním tamponov alebo ju proste majú krehkú..) a
a niektorym ju musia odstrániť až chirurgicky, pretože je taká ,,mohutná" ... takže aj keď po roku pôjdeš k doktorke, s istotou nebude vedieť povedať mame nič...
mrzí ma ako sa cítiš, ja som tiež v mladosti zažila veci, na ktoré nerada spomínam a tiež som sa pre ne trápila, po rokoch a v trvalom hodnotnom vzťahu som na ne zabudla, hlavne sa treba sústrediť na iné veci a snažiť sa na to nemyslieť, viem o čom hovorím.
Ak by si mala nejaký problém a potrebovala sa vyrozprávať tak napíš, mám 25, rada si nájdem kamarátku.
@jaaankaaaa môžem sa opitat ak dievča není panna a chce preskúmať či mala zdruhym pomer dá sa to zistiť prosím.ta

@lea_petranova a bol by veľký problém povedať to mame? Ja by som bola rada ze mi dôveruje ako dcéra.. Môžu sa vyskytnúť horšie veci v živote a mama je ta co by ta podržala si myslím. Zvlášť ak máte dobrý a dôverný vzťah.. Véd mamy sú na to...