icon

Zjedlo dieťa slizniaka? Čo robiť ďalej?

8. júl 2024

Prosím vás bolí sme na záhrade a ročná dcéra nasla na záhrade slizniaka a asi ho mala v ústach bola to chvíľa 😭 hrozí jej niečo ? 😭😭

Strana
z2
pribinak
8. júl 2024

Francuzska delikatesa 🤣🤣🤣

nadush
8. júl 2024

Podľa mňa nič, deti toho pojedia, niekedy si ani nevšimneš 🙏🏻

Pre odľahčenie pridávam obrázok, ja som teda už skoro posledná kategória 😜😅

beasy
8. júl 2024

Tak zjedla ho alebo ho len mala v ustach ? 😐 myslím že by sa nič hrozné diať nemalo, je ale pravda že slimaky môžu prenášať rôzne parazity a človek si ho konzumáciou môže vpraviť do tela,

doriiis
8. júl 2024

Tak toto je pre mňa nočná mora.Neznasam tie slizniaky.
Určite pohotovosť,alebo volať toxikologické centrum

zuzanita1609
8. júl 2024

Toto ale ozaj vážne? Také typy slimákov si dávajú ženy v zahraničí na tvár,ževraj to pomáha proti vráskam. 🤭 Nič jej nebude, panebože. Úprimne,toto ma dostalo....

autor
8. júl 2024

Oooj ženy ja som taka zostresovana toto nieje moje prvé dieťa ale ona vsetko do úst dáva toto syn nerobil preto som sa zľakla 😭

sisa_s
8. júl 2024
zuzanita1609
8. júl 2024

Nič to nebude,ukľudní sa prosím 🙏. Je pravda,že ich nechce žrať ani hydina,ale to len pre ten sliz a ťažké prehĺtanie 😁. Pôjde von správnym koncom.

autor
8. júl 2024

@zuzanita1609 ďakujem si milá 😭❤️

bloger
8. júl 2024

Neboj sa nič sa jej nestane. Deti skúšajú všetko možné.

zuzanita1609
8. júl 2024

Naozaj pokoj. Ľudské telo,aj malé vie toho stráviť. Bála by som sa pri plaste,kovoch , rôzne chemické látky,ale toto je bio 😁 (blbo povedané). A slizniaky nie sú jedovaté,nepoviem nejaká žaba z amazonského pralesa,či huba. Určite kľud ❤️

doriiis
8. júl 2024

@zuzanita1609 ....pre človeka neviem,ale nakazený slimák môže otráviť psa.Slimaci zvykavaju prenasat parazita tzv.francuzskeho srdcového červa.Ten je pre psov smrtelny

zuzanita1609
8. júl 2024

@doriiis prečo to píšeš? Aby si ju dostala do horších stavov? Slizniaky sú tá najlepšia varianta,čo mohla prehltnúť 🙄.

doriiis
8. júl 2024

@zuzanita1609 ....hovorím o psoch.O ľuďoch neviem.

beasy
8. júl 2024

@zuzanita1609 ešte daždovka by bola dobra varianta 😂

autor
8. júl 2024

No tak ďakujem dnes asi nespím 😭😭

tim23
8. júl 2024

Zjedla alebo len dala do úst? Ináč píšeš v nadpise a ináč v popise

beasy
8. júl 2024

Ale neboj sa prosimťa, ved všetko je okej, je to len slimak, žaludočna kyselina ho rozloži a pojde von ako bežne potrava. Keby sa nahodou vyhadzala alebo ju dačo bolelo tak ti asi naznači že niečo nie je vporiadku. 🙂 postači ak sa ukludniš a budeš len pozorovať

doriiis
8. júl 2024

A volala si na to toxikologické?

zuzanita1609
8. júl 2024

Žienky,dakedy fakt ...ona teraz poletí na pohotovosť,tam ju zhúkaju,vysmejú..načo toto dobré? 🙄

doriiis
8. júl 2024

Zavolaj na toxikológiu a normálne opis situáciu a opýtaj sa,ako postupovať.Ludia tam volavaju aj pre väčšie hlúposti.

eternity24
8. júl 2024

Aj moja to urobila. Ja som skoro dostala infarkt, jej sa nič nestalo.

domak2
8. júl 2024

Tiež by som sa bála tých parazitov. Slimáky co sa používajú do jedla ci v kozmetike sa pestujú na farmách kde je ich prostredie prísne kontrolované, nezbieraju ich len tak na lúke. Plus sa teda vacsinou varia.

zuzanita1609
8. júl 2024

Parazita chytí človek aj z lesnej jahody,maliny čo zje človek na lúke ,v hore a os...rie ju líška,mačka,pes,ale ty to nevidíš,necitis, nevieš 😏. Parazity sú súčasťou celej prírody a všade.

andrea_82
8. júl 2024

Neverim, ze ho zjedla, ved to je nechutne slizke, urcite ho tak max. dala do ust a s hnusom vyplula.

autor
8. júl 2024

Ja neviem ci ho zjedla ale v ústach ho mala určite hneď som jej šla umyť usta jazyk ruky všetko 😭 snáď ho neprehltla 😭

mandarinka555
8. júl 2024

Videla si, že ho mala v ústach, ale nevidela si, či ho prehltla? Tak kde si potom bola?

maximiliana
8. júl 2024

@zuzanita1609 ked nevyrazili a nezhukali tu s tym neviditelnym skrabancom od maciatka, tak slimaka v ustach tiez zvladnu

jeliz59
8. júl 2024

No ako keď nad tým premýšľam.....však to by sa dusila keby ho prehltla alebo sa snažila prehltnúť.....to nieje až tak malé....podľa mňa....

Strana
z2