Zle ostrihané nechty u syna
Dobrý deň milé mamičky,
chcem sa spýtať, či nemáte skúsenosť so zle ostrihanými nehtami od narodenia syna. Nestrihala som mu ich do oblúčka ako rovno a teraz ich má strašne veľké i po ostrihaní. Som z toho zúfalá, vyzerajú ako dámske. Ďakujem za každú radu
@oli18 ani nie tak ako uzná za vhodné, ale na rukách do oblucika a na nohách rovno, aby nezarastali (plus nechať aspoň milimeter dlhšie kvôli zarastaniu), niektoré bábätká sú baculate a mávajú s týmto problém
@zuziakubko nechapem. Ty mas akoze strach ze si mu zlym strihanim vytvarovala zensky tvar nechtoveho lozka? Alebo co? Ved munich ostrihaj ako treba a basta
nechty na nohach sa strihaju rovno, nech nezarastaju, ze su velke je dane geneticky..ak je dieta zdrave nevysmyslaj si a neries hluposti, nik neriesi velkost nechotov u babatka ani to ci su damske/panske..to je tvoj vymysel..
...poznam zensku co nechavala synovi dlhe vlasy lebo si myslela ze ma velku hlavu a ze mu dlhe vlasy tu hlavu zamaskuju, schovaju, skraslia...dieta z toho malo psychicke problemy - kedze si ho ludia mylili s dievcatkom, velmi zle to znasal, riesili to aj s psychologom.....ale mater trvala na svojom, vlasy musia byt dlhe lebo ma velku hlavu......koli somarine synovi pobabrala nervy
@zuziakubko Pridaj fotku tych nechtov... nechce sa mi verit ze by to bolo az take zle.
Ja napriklad striham az uplne na doraz lebo nac sa poskriabe. Ukazovak a palec striham do oblucika ale ostatne 3 prsty len do rovna, lebo tam ziadny oblucik nema.

Este nie take veci ti donesie zivot, nie ako odtrihat nechty dietatu. To potom aka zufala budes? Ved mu ich ostrihaj, ako uznas za vhodne.