Bola som u kaderníčky a som zle ostrihaná

mitama
26. okt 2020

Ahojte zienky, čo mám robiť ;( bola som u kaderníčky a nielenže mám skoky, ale ešte aj zničené vlasy, akoby som sa ani nestrihala. Podstrihla má cca 7cm, bez farbenia ale toto čo mám na hlave, no chce sa mi plakať. Mám dlhé vlasy a musím ich nosiť v cope lebo otras :(((((( dala som si aj masku a olej a vlasy vyzerajú akoby ich nemám rok stihane.
A to som už pri nej bola a bola som veeeeelmi spokojná.
Čo poradíte?

pribinak
26. okt 2020

Chod k inej kadernícke nech ti opraví skoky

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fokuska
26. okt 2020

@mitama A co ti na to povedala ona, ked ta dostrihala a ty si sa zbadala v zrkadle?
Alebo si sa tvarila akoze nic, odpovedala si ze ano moze byt, super, vyzera to dobre, dakujem, zaplatila, odisla domov a potom sa rozplakala, ze ako zle to vyzera?
Mala si riesit hned vtedy a nech to rovno opravi.

So mnou raz kadernicka ostala v salone hodinu a pol po tom co zatvarali, pretoze mi farba chytila zle, takze mi to hned opravovala.

mitama
autor
26. okt 2020

@viestta takze jej mám zavolať, že ma zle ostrihala? Áno, a zasa platiť nejakej novej.

mitama
autor
26. okt 2020

@fokuska no nevidela som si dozadu zial. Doma som si umyla vlasy po 2 dňoch a vyzehlila som si a až potom som zbadala, že na lavej strane mám celkom veľký skok a spati to cely účes. No najviac má štve, že mám vlasy zničené.

bavlnka92
26. okt 2020

podobné sa stalo aj mne. odstrihla a pýta sa môže byť? (po prvom prameni) povedala som jej že keď už to odstrihla už to asi nedá naspäť 🙈

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
basska_b
26. okt 2020

Ja som takto bola u jednej kaderníčky. Naposledy. Keď som sa videla v zrkadle, ako ma zrichtovala, skoro som sa rozplakala. Buď rada, že môžeš dať do copu. Mne práve uplne dole vzadu odstrihla všetko, len na 4 cm.

birika
26. okt 2020

mna raz ostrihali na cca 2 cm (nosievam sportovy strih), takze som chodila 2 mesiace v elegantnom klobuku...ale ofinka bola fajn 🙂 treba ist reklamovat, ja som bola aj obocie, kedze po vecernom umyti uz farba nebola 🙂

fokuska
26. okt 2020

@mitama Ok, tak chod reklamovat dodatocne... mne automaticky dava kadernicka druhe zrkadlo aby som sa videla komplet, zo vsetkych stran a vzdy sa opyta, ci je to v poriadku.

birika
26. okt 2020

@mitama len ma este zaujima, cim ti tie vlasy znicila ?

danica2711
26. okt 2020

@mitama tvoja chyba, že si to nereklamovala hneď. Zadnú časť si si mala pozrieť v druhom zrkadle, a že máš zničené vlasy, to si si všimla tiež až po 2 dňoch? Buď choď reklamovať teraz alebo sa aspoň pouč a nabudúce jednaj inak. V najhoršom - pri vlasoch je útechou, že dorastú...

mitama
autor
26. okt 2020

Ďakujem dievcata za rady
@birika netuším, keďže neboli farbene. Už ako ich dofukala, videla som, že zdravo fakt nevyzerajú. Len mi poradila dávať masky a oleje.
Keď som bola pri nej minule na ombre, tak po stíhaní som mala ešte pol roka zdravo vyzerajúce vlasy, preto som šla k nej znova ale som veľmi sklamaná.

birika
26. okt 2020

@mitama nuz tak reklamovat - na to mas narok

mitama
autor
26. okt 2020

@danica2711 áno viem že je to moja chyba. No mna nenapadlo pýtať si zrkadlo a pozriet sa zozadu, spredu sa to dá. Dôverovala som jej, lebo som s ňou mala aj dobre skúsenosti

marcellka32
26. okt 2020

Mňa teraz ostrihal (hovorím 5 CM môže), a celé zničené tiež, tak mám také mikado krátke vlasy pod uši ako nikdy, vzadu som nevidela koľko odstrihol, až boli moc krátke, ale tak aspoň sú zdravé a dorastú....muž ma skoro prizabil keď ma videl 🙂

danica2711
26. okt 2020

@mitama no tak nabudúce už budeš vedieť a teraz vydrž, hovorím, vlasy dorastú, to dáš

mitama
autor
26. okt 2020

@danica2711 áno, pravdu máš a ja ponaučenie 😄
Ináč našla som všelijaké domáce masky, hlavne med a olej na suché vlasy. Nemáte niektorá skúsenosť, či to fakt pomáha?

danica2711
26. okt 2020

@mitama trochu hej, rozhodne neublíži, hlavne olivový olej, med, žĺtok, pár kvapiek citrónovej šťavy

alzbetka71
26. okt 2020

Ak nechceš ísť ku inej kadernícke tak treba ísť reklamovať

evora
26. okt 2020

Ombre je farbenie. Pretože najskôr píšeš ze nefarbene, potom ze ombre. Zrejme mas veľmi zničené vlasy po celej dĺžke, ked aj po 7 cm skrátení vidíš, ze su zničené 😔 ak poradila masky, to určite rob, skoky si daj zrovnať inde. A hlavne zahod žehličku na vlasy 🙂🙃 lebo ak ju budeš používať (nemyslím príležitostne), budeš mat stale suché a rozštiepené vlasy. Ja si dávam vlasy dokopy treti rok, farba uz takmer odrastla, priebežne si ich spracujem a prestala som žehliť. A konečne vidím, ake mam krásne a kvalitné vlasy...dovtedy som lej nadávala, ake suché a nekvalitné vlasy mám.