icon

Zlomenina dolnej časti ramennej kosti u detí

15. máj 2025

Zlomenina dolnej casti ramennej kosti (laket)

Dobry den, prosim mal niekto s touto zlomeninou skusenosti u svojich deti? Ktori teda potrebovali operaciu kvoli dislokacii kosti. Dakujem

cecilia29
15. máj 2025

Ja som to mala ako dospelá 2 roky dozadu a potrebovala som operáciu

autor
15. máj 2025
@cecilia29

Ja som to mala ako dospelá 2 roky dozadu a potrebovala som operáciu

@cecilia29 Máte nejaké následky poprípade nejakú deformitu ruky alebo obmedzenia? Ďakujem

cecilia29
15. máj 2025

Mne to dokašlali doktori, nevšimli si odlomenu časť kĺbu (rukou som nemohla ani pohnut) Teda operáciu som mala takmer po mesiaci . Mam tam na stalo 2 klince . Deťom by to neviem ci dávali nastalo. Problém je ze lakeť sa.tazko rozhýbaava. Preto sa naň nedávajú sadry dlho. Ale cca 3.tyzdne . Ja som so svojim kvôli tomu nepohla 2 mesiace. Takže to išlo ťažko. Na rehakbke to ale natiahli- deficit vystretia mam iba cca 20 stupňov co je vlastne super. A to som nešla na liečenie , lebo mám malé deti.

autor
15. máj 2025
@cecilia29

Mne to dokašlali doktori, nevšimli si odlomenu časť kĺbu (rukou som nemohla ani pohnut) Teda operáciu som mala takmer po mesiaci . Mam tam na stalo 2 klince . Deťom by to neviem ci dávali nastalo. Problém je ze lakeť sa.tazko rozhýbaava. Preto sa naň nedávajú sadry dlho. Ale cca 3.tyzdne . Ja som so svojim kvôli tomu nepohla 2 mesiace. Takže to išlo ťažko. Na rehakbke to ale natiahli- deficit vystretia mam iba cca 20 stupňov co je vlastne super. A to som nešla na liečenie , lebo mám malé deti.

@cecilia29 máte pocit že to aj zlepšuje aj keď úplne možno že minimálne?

cecilia29
16. máj 2025

Ano

autor
16. máj 2025

Naozaj sa tu nenajde mamina ci ocinou nejakeho dietata?