Zmeny farby a hustoty sirupu Gastrotuss Baby
Ahojte, tie, ktoré používate sirup Gastrotuss Baby, stalo sa vám, že bol takýto svetlý? Používame ho dlhodobo a vždy má tmavšiu farbu, hustú konzistenciu, ale dnes ráno sme otvorili novú fľaštičku a je takýto svetlý a redší. Bol kupovaný včera, je v záruke, bol skladovaný aj po kúpe v chládku, suchu a mimo svetla.

rozmiesala si ho?
@falbala132 pretriasla som aj celú fľaštičku, ale stále je takýto svetlý a aj konzistencia je redšia ako normálne
Môžu sa vyskytnúť väčšie alebo menšie zmeny vo viskozite a/alebo malé zmeny sfarbenia, ktoré nemajú vplyv na účinok a kvalitu produktu.
Ja mám práve dojem, že vždy bol svetlý. A taký redší občas sa aj mne stane, keď ho dlhšie nosím v taške býva. Asi od tepla (?) nemalo by to vadiť si myslím , ochutnaj keď sa ti nezdá. Ja mávam viac balení nacatych, kvôli našim presunom, aby všade malá mala a jeden nosom v taške, čiže občas sa stane že dlho mám otvorené balenie, a niekedy je taký čudný už chuťovo potom
Môžu sa vyskytnúť väčšie alebo menšie zmeny vo viskozite a/alebo malé zmeny sfarbenia, ktoré nemajú vplyv na účinok a kvalitu produktu.
Ja mám práve dojem, že vždy bol svetlý. A taký redší občas sa aj mne stane, keď ho dlhšie nosím v taške býva. Asi od tepla (?) nemalo by to vadiť si myslím , ochutnaj keď sa ti nezdá. Ja mávam viac balení nacatych, kvôli našim presunom, aby všade malá mala a jeden nosom v taške, čiže občas sa stane že dlho mám otvorené balenie, a niekedy je taký čudný už chuťovo potom
@leveta ďakujem za radu, skúsim ochutnať 🙂
@veronikah96 ja mam skusenoat, ze novy gastrotuss je vzdy svetly a on potom ako je dlho otvoreny tak zhnedne viac. Oboje je v poriadku

rozmiesala si ho?