Zmizol vášmu dieťatku hemangióm aj bez liečby?
Ahojte žienky, je tu prosím vás nejaká,ktorej bábo malo hemangióm a neskôr sám zmizol? Bez liečby? Prosím píšte len tie ,ktorým to zmizlo . A hlavne kedy .
@terka224 boli sme v Ba u MUDr. Babala
Dcéra mala fľak na nohe a zmizol jej asi v 6 rokoch, ja ako dieťa veľký na bruchu a zmizol v puberte.
@marticka85po kedy a ako vymizol na viecku?
@ananasv Netusim.ja som si to nejak nevsimala a potom som si vsimla ze ten fliacik tam uz nema.vybledol a stratil sa
@marticka85po ❤️
@marticka85po a po akej dobe?
@ananasv asi po pol roku.
@gubka71 aky to bol olejcek?
@ninusiacik takyto nam napisala kozna
Ano mali sme 3 vsetky zmizli neostala po nich ani stopa 👍
@kulumulu123 za akx cas zmizli?
@ninusiacik pravdu neviem len viem ze jedneho dna boli prec.. Teraz ma syn 4r a s istotou viem ze v 2 ich uz nemal 1000%
@kulumulu123 a boli vystupene alebo zarovno koze?
Moja ma take akoby pod kozou ale nie ze hrbol ale ze ked jej po tom prejdem sa to straca. Ma to cervene
@ninusiacik mysme mali sice dost velke ale nevystupene...
Ja by som sa chcela spýtať či zmizol u niekoho aj podkožný hemangióm prosím ? Dcére sa spravil tesne pred dovŕšením 2 rokov. Má ho vzadu na hlavičke. Je to len taká hrčka. Najskôr si myslela doktorka, že je to uzlina ale poslali nás na sono a má tam aj uzliny aj hemangióm. Má ho cca 2 mesiace a v polke augusta sa začal zväčšovať, ale nie moc. Za každú radu ďakujem 😊

@klaudy2803 keď to budete mať za sebou môžem poprosiť viac info do spravy ? My bývame na západe ale tak snáď aj tu niečo také robia. Ako stará je dcérka ?