Zmizol vášmu dieťatku hemangióm aj bez liečby?
Ahojte žienky, je tu prosím vás nejaká,ktorej bábo malo hemangióm a neskôr sám zmizol? Bez liečby? Prosím píšte len tie ,ktorým to zmizlo . A hlavne kedy .
Dcéra mala fľak na nohe a zmizol jej asi v 6 rokoch, ja ako dieťa veľký na bruchu a zmizol v puberte.
@ananasv Netusim.ja som si to nejak nevsimala a potom som si vsimla ze ten fliacik tam uz nema.vybledol a stratil sa
@ninusiacik pravdu neviem len viem ze jedneho dna boli prec.. Teraz ma syn 4r a s istotou viem ze v 2 ich uz nemal 1000%
@kulumulu123 a boli vystupene alebo zarovno koze?
Moja ma take akoby pod kozou ale nie ze hrbol ale ze ked jej po tom prejdem sa to straca. Ma to cervene
Ja by som sa chcela spýtať či zmizol u niekoho aj podkožný hemangióm prosím ? Dcére sa spravil tesne pred dovŕšením 2 rokov. Má ho vzadu na hlavičke. Je to len taká hrčka. Najskôr si myslela doktorka, že je to uzlina ale poslali nás na sono a má tam aj uzliny aj hemangióm. Má ho cca 2 mesiace a v polke augusta sa začal zväčšovať, ale nie moc. Za každú radu ďakujem 😊

@klaudy2803 keď to budete mať za sebou môžem poprosiť viac info do spravy ? My bývame na západe ale tak snáď aj tu niečo také robia. Ako stará je dcérka ?