icon

Znamienko pod pazuchou detí

3. aug 2025

Pekný večer. Chcela by som sa opýtať, neviete mi niekto poradiť čo to môže mať malá? Spravilo sa jej to pod pazuchou. Nohy to nemá, takže kliešť to asi nebude. Nemá niekto skúsenosť? Ďakujem.

Znamienko pod pazuchou detí
nelca84
3. aug 2025

@anonym_autor foto je neostre, tazko povedat. Na prvy pohlad by som povedala, ze kliest, ale ak nema nohy, tak asi nie

lllaila
3. aug 2025

@anonym_autor podľa mňa to kliešť je. Treba skúsiť vybrať/ odkrútiť namydlenou vatou. Prípadnému znamienku sa nič nestane.

sara07
3. aug 2025

za man kliešt su taj také menšie však si pozri net, divne miesto na znamienko za mna

anonym_f1dd6e
3. aug 2025

ja mám presne na tomto mieste znamienko, takze neviem čo by bolo natom divné … ale toto mi skôr pripadá ako nejaka “vyrážka” / zarastený chlp/uhor. Skúsila by som to jemne “vytlačiť”

mamina7070
3. aug 2025

ak to nema nozicky tak je to cierny upchaty por a da sa to vytlacit

kristinka92
3. aug 2025

mne to príde ako komedón (upchatý pór), ale nie je to ostrá fotka

aalt
3. aug 2025

Fotka nejasna. Pazucha je oblebene miesto pre kliesta. Chodte k lekarovi, alebo pozri lupou Kliesta nekrutit, nemydlit, rovno vytiahnut

colsami
3. aug 2025

No toto veru ako kliest nevyzera, aj napriek tomu, ze fotka je nanic. Ved ked mala podrzi chvilu a pozries to pod dobrym svetlom, hned musis vidiet, co to je (upchaty por, nejaka spinka, chrasticka atd)

autor
3. aug 2025
@lllaila

@anonym_autor podľa mňa to kliešť je. Treba skúsiť vybrať/ odkrútiť namydlenou vatou. Prípadnému znamienku sa nič nestane.

@lllaila skúsila som, ale stale to tam je rovnako ako predtým..

chrobak7
3. aug 2025

@anonym_autor A nemáš doma lupu? Alebo akékoľvek zväčšovacie sklíčko. Z fotky sa to nedá identifikovať.

anonym_b69e99
3. aug 2025
@anonym_autor

@lllaila skúsila som, ale stale to tam je rovnako ako predtým..

@anonym_autor je to komedón, to musis silno vytlačiť naj keby ti to niekto urobil

autor
3. aug 2025
@chrobak7

@anonym_autor A nemáš doma lupu? Alebo akékoľvek zväčšovacie sklíčko. Z fotky sa to nedá identifikovať.

@chrobak7 žiaľ nemám, rodičia majú, ale to až ráno by mi vedeli doniesť..

autor
3. aug 2025
@anonym_b69e99

@anonym_autor je to komedón, to musis silno vytlačiť naj keby ti to niekto urobil

@anonym_b69e99 ráno na to pozriem znova. Lebo ono vyzerá to naživo akokeby to bolo niečo vpichnuté do kože (je tam taký hrbolček) na foto to nevidno. Inak sa to nedalo lepšie odfotit..

nikaeli
3. aug 2025

Vieš si to priblížiť a zväčšiť mobilom. Manžel mal malinkého kliešta ako špendlíková hlavička na členku. Takto na pohľad sme tiež nevideli nič, len bodku. Priblížila som to mobilom a videli sme nožičky. Ale toto na tvojej fotke vyzerá podľa mňa inak.

autor
3. aug 2025
@nikaeli

Vieš si to priblížiť a zväčšiť mobilom. Manžel mal malinkého kliešta ako špendlíková hlavička na členku. Takto na pohľad sme tiež nevideli nič, len bodku. Priblížila som to mobilom a videli sme nožičky. Ale toto na tvojej fotke vyzerá podľa mňa inak.

@nikaeli telefónom sme si to priblížili, ale nožičky tam vôbec nevidno..je to akokeby vpichnuté v koži, ako som písala vyššie.

chrobak7
3. aug 2025
@anonym_autor

@nikaeli telefónom sme si to priblížili, ale nožičky tam vôbec nevidno..je to akokeby vpichnuté v koži, ako som písala vyššie.

@anonym_autor Ešte to môže byť aj nejaký tŕň, napr. z ruže, z nejakého stromu alebo kríku. Skús to pinzetou vytiahnuť.

taktotedanie
4. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor podla mna komedon