icon

Znamienko u 15-ročného syna

27. júl 2025

Ahojte, panikarim. Doktorovi samozrejme pojdem. Na dovolenke som si vsimla taketo znamienko u syna na chrbte. Ostatne ma take tmave hnede, toto jedine je akoby cervenohnede. Ked na neho zatlacim, zbledne. Uplne mam strach. Nestretli ste sa s podobnym? Ta posledna foto je priblizena. S bleskom.
Ma to tak 0,4 cm a na vysku minimalne… max 1 mm.
Googlila som, ze mozno intradermalny nevus aleno dermatofibrom ale i tak sa idem zblaznit.

Znamienko u 15-ročného synaZnamienko u 15-ročného synaZnamienko u 15-ročného synaZnamienko u 15-ročného syna
nikoleta999
27. júl 2025

Mal by to byť pravdepodobne len zhluk krvných cievok .. Moja mama aj priateľ ich majú niekoľko po tele 🙂

autor
27. júl 2025
@nikoleta999

Mal by to byť pravdepodobne len zhluk krvných cievok .. Moja mama aj priateľ ich majú niekoľko po tele 🙂

@nikoleta999 take ma i moj muz - angiom ale ma to vyrazne cervene… kiez by

sella38
27. júl 2025

@anonym_autor kľud. Mala som znamienko, ktoré sčernalo, krvácalo, svrbelo, dokonca vyzeralo, že už aj odpadne... a nič to nebolo. Pre pokoj duše dajte skontrolovať na kožnom, ale panika je podľa mňa zbytočná 🙂

anonym_448eeb
27. júl 2025

@anonym_autor môj 14 ročný má omnoho vacsie take iste na hlave..

kiki68
27. júl 2025

Ja mam toto a neskodne. Ved kontrolu u dermatologa a hned budete vediet

autor
27. júl 2025
@anonym_448eeb

@anonym_autor môj 14 ročný má omnoho vacsie take iste na hlave..

@anonym_448eeb ommoho vacsie - predpokladam, ze aj viac vystupene… to je v pohode, toti je vystupene max milimeter