Znížená bunková imunita u 10-mesačného bábätka

venividivikinka
20. jún 2023

ahojte, mali ste niektora u dietata znizenu bunkovu imunitu? co to je za diagnozu, ako ste s nou "zili"? dr som dnes volala vysledky a povedala len toto, ze ma nejake lahsiu poruchu bunkovej imunity + nizke zelezo a troska zhorsene pecenove testy.

syn ma 10m a ma dvoch starsich surodencov v skole a skolke, borili sme sa s castymi chorobami (ale tak boli sme chori doma zakazdym vsetci) a mal aj absces, kt sa nechcel hojit. rada dr dnes cez telefon bola po oznameni vysledkov len ze "drzte ho dalej od chorych deti" 🤦no co sa mam odstahovat?

idem k nej zajtra a rozmyslam, co vsetko sa pytat, ale ani neviem nic dohladat k tomu na nete velmi. duplom este u tak maleho babatka, ze co to bude za lieky, ci sirupy, ci ako... dr dost malo komunikativna... tak ak niekto viete napisat skusenost, dakujem. rozmyslam, ci mozeme dalej chodit na plavanie (potrebujeme kvoli fyzio stavu), a co planovat na prazdniny, ci ho teraz nikam nepustat... ako neviem to odhadnut. akurat teraz uz mesiac nebol chory, tak som mala pocit, ze vlastne je to lepsie. a teraz toto no