icon

Znižená imunita u dvojročného dieťaťa. Čo užívať?

davidko7
12. feb 2010

Ahojte,už som tu pisala par prispevkov ohľadne mojho syna,ktory veľmi zle jedava.V pondelok mu robili odbery,všetko ok/aj železo/,iba ma zniženu imunitu-čo ma dosť prekvapilo,lebo on skoro vobec nebyva chory a to ma už 2 roky.V lete mal laryngitidu a asi 2 krat sopliky...
Preto ma zaujima,ak vyšetrovali vašim deťom tieto testy,ake mali vysledky?Uživali niečo na zvyšenie imunity?
ďakujem.

Strana
z5
silvinka889
23. jan 2018

u nas tiez riesime problemy so znizenou imunitou... znama mi odporuca normalne vitaminove doplnky ako martankovia... ale dcerka je este mala, tak neviem... no rozmyslam, ze vyskusame sirup

nuska
23. jan 2018

@silvinka889 martankovia su nanic. Len kopu cukru a minimum vitaminov. Ako som pisala vyssie nam zabera hlavne colostrum a vitaaktiv. Maly bude mat teraz tri roky. Tiez mu davam probiotika od LR, tie obsahuju az 12 kultur. Su to sice tobolky, ale mu ich vysypavam na lyzicky alebo sa daju zamiesat do jogurtu alebo inejo jedla. Vitaaktiv je cisto z ovocia a zeleniny. Cenovo je tiez super lebo je to mesacna davka. A je vo forme sirupu. Da sa uzivat na lyzici alebo sa da zriedit s vodou a pit ako malinovka.

sindas
27. feb 2018

@daducha. Ahoj, vidim ze si pred par rokmi pisala o cordyceps-e ze si davala deturencom. Tak sa chcem opytat ako ste na tom? Ci ste uz naozaj nepotrebovali antibiotika ci sa ten imunitny system naozaj naštartoval? . dakujem

tomasko1997
26. jan 2019

Môj užíva vitamíny Kids gél berry neckar a absorbent C to vsetko na.Imunitu. Keď aj ochorie co už chvalabohu nezajde až do antibiotík tak to ma krátky priebeh. Teraz mal soplik a. Pokasliaval nasadila som mu k tomu propolis tobolky a do hrdla a nošteka striekala sprej first a za 4 dní bol fit. Co predtým nám trvalo sa z niečoho dostať mesiac.

Strana
z5