Znížené krvné doštičky u ročného syna
Dobrý deň ,len toto povedala lekárka priateľovi a ten sa v rýchlosti nespýtal čo to znamená. Môžete mi poradiť čo to presne znamená, znížené krvné doštičky u ročného syna ? Môže to byť aj z toho že bolo málo odobratej krvi do vzorky?
Tak je veľmi dôležité o koľko sú znížené. Ak je to minimálne zníženie, bude sa to len sledovať. Ale teda predpokladám, že nič hrozne, keďže to ďalej neriešila. Ak by to bola kritická hodnota, už by ste boli v nemocnici. Musela vám isto povedať další postup, kedy prísť na kontrolu?
Tak je veľmi dôležité o koľko sú znížené. Ak je to minimálne zníženie, bude sa to len sledovať. Ale teda predpokladám, že nič hrozne, keďže to ďalej neriešila. Ak by to bola kritická hodnota, už by ste boli v nemocnici. Musela vám isto povedať další postup, kedy prísť na kontrolu?
@malaopicka vo štvrtok máme kontrolný odber zasw
Určite sa to bude riešiť bude treba urobiť kontrolný odber a určite to nie je koli tomu že bolo malo krvi v skúmavke treba to riešiť keď tak treba ísť za lekárkou a tá vám povie aký bude ďalší postup malo krvných doštičiek môže spôsobiť krvácanie , ktoré sa nebude dať zadravit aké to je to posledné
@andrejka1974 jej odpoveď bola ešte že podľa nej je to kvoli tomu že sa mu ťažko dala zobrať krv a bolo malo vzorky do skúmavky
Tak tympadom by som pockala na výsledok. Mohol vyť skreslený ak zle tiekla krv a zrazila sa. Podľa výsledku bude postupovať ďalej. Ideálne, keby vypil dostatok tekutín pred odberom, aby sa in podarilo lepšie odobrať.
No neviem bude to treba skontrolovať treba mu dať veľa piť pred odberom a uvidíte možno to bolo tím
Ďakujem pekne ženy ,môže normálne ráno vypiť mlieko pred odberom alebo len čistú vodu ? Nedám doňho veľa vody ráno
Treba urcite cim skor opakovat odber.
Mojmu synovi merali dosticky ked mal asi rok, lebo mal nohy sama modrina a tak nas doktor radsej poslal na test aby vylucil problem. Prvy test tiez dopadol tak ze ma malo dosticiek, ale nebolo to alarmujuce a dotor povedal ze je kludne mozne ze mu tie dosticky vo vzorke zle zratali. Tak sme isli na dalsi test a ten dopadol dobre. Ak bola doktorka kludna, tiez by som ostala kludna.
Kludne aj mlieko daj pred odberom. A tiez nech sa vybeha.
Ženy ďakujem vám pekne, opakovaný odber je v poriadku🙂

Určite sa to bude riešiť bude treba urobiť kontrolný odber a určite to nie je koli tomu že bolo malo krvi v skúmavke treba to riešiť keď tak treba ísť za lekárkou a tá vám povie aký bude ďalší postup malo krvných doštičiek môže spôsobiť krvácanie , ktoré sa nebude dať zadravit aké to je to posledné