Znovu v nemocnici
Dievčatá, zas sme tu, v nemocnici. Teraz s mojou Emkou.
Sťažovala sa na bolesti bruška, poslali nás na usg. tam Nám primárka povedala že má nejakú uzlinu v brušku. Tak nás poslala na príjem na Detské odd. Vzali jej krv crp 68. Hnačky, teplota, zvracanie. Som tu snou. Robili nám atg. Test. A ešte vraj pcr nám musia spraviť sme v predpotopnej izbe, moja Emka sa boji, vraj kým nepríde výsledok z pcr, musime byť na izolačke, potom nám dajú nadštandardnú izbu. Priniesla som jej sem aspoň jej paplonik a vankúšik, lebo to čo tu bolo no otras obliečky potrhané....svetlo dom tiež priniesla lebo je tu pokazené tak hučí že to by sme nespinkali. Dostava infúzie, a ja už som tak vyčerpaná dievčatá že sa bojím že porodim.
Ak sa modlite, poprosím Vás o modlidbu, moja Emka dnes sama , že maminka, pomodlime sa? Ja že anooo....❤️❤️❤️
@vanda323 skoré uzdravenie a aby bola co najskôr doma 🌹🙂
@ladycat2021 Ďakujeme, verím že to tak aj bude 💜💜💜
@vanda323 ano.. treba verit a mysliet pozitivne, ze vsetko bude v poriadku. Budem na vas mysliet. Vsetko dobre v novom roku. 🙂
@ladycat2021 Si veeelmi milá, ďakujeme , podobne prajem všetko dobré v Novom Roku 💜♥️💜
no moja zlata, tak nech sa coskoro uzdravite ♥️💪🍀

@4stanka4 Super, teším sa s Vami že Nový Rok privitate doma. Nám zatiaľ nezistili nič dávajú jej stále len infúzie, stále má hnačku, stále teplota....ach jaj od rána čakáme na chirurga