icon

Znovu v nemocnici

vanda323
30. dec 2021

Dievčatá, zas sme tu, v nemocnici. Teraz s mojou Emkou.
Sťažovala sa na bolesti bruška, poslali nás na usg. tam Nám primárka povedala že má nejakú uzlinu v brušku. Tak nás poslala na príjem na Detské odd. Vzali jej krv crp 68. Hnačky, teplota, zvracanie. Som tu snou. Robili nám atg. Test. A ešte vraj pcr nám musia spraviť sme v predpotopnej izbe, moja Emka sa boji, vraj kým nepríde výsledok z pcr, musime byť na izolačke, potom nám dajú nadštandardnú izbu. Priniesla som jej sem aspoň jej paplonik a vankúšik, lebo to čo tu bolo no otras obliečky potrhané....svetlo dom tiež priniesla lebo je tu pokazené tak hučí že to by sme nespinkali. Dostava infúzie, a ja už som tak vyčerpaná dievčatá že sa bojím že porodim.
Ak sa modlite, poprosím Vás o modlidbu, moja Emka dnes sama , že maminka, pomodlime sa? Ja že anooo....❤️❤️❤️

Strana
z2
vanda323
autor
31. dec 2021

@4stanka4 Super, teším sa s Vami že Nový Rok privitate doma. Nám zatiaľ nezistili nič dávajú jej stále len infúzie, stále má hnačku, stále teplota....ach jaj od rána čakáme na chirurga

ladycat2021
31. dec 2021

@vanda323 skoré uzdravenie a aby bola co najskôr doma 🌹🙂

vanda323
autor
31. dec 2021

@ladycat2021 Ďakujeme, verím že to tak aj bude 💜💜💜

ladycat2021
31. dec 2021

@vanda323 ano.. treba verit a mysliet pozitivne, ze vsetko bude v poriadku. Budem na vas mysliet. Vsetko dobre v novom roku. 🙂

marca12
31. dec 2021

@vanda323 a to vam dovolili paplon? Moju tetu odvazala zachranka a nedovolili jej nic zobrat kvoli covid. Fakt zasnem. Ale verim,ze bude vsetko dobre,drzte sa

vanda323
autor
31. dec 2021

@ladycat2021 Si veeelmi milá, ďakujeme , podobne prajem všetko dobré v Novom Roku 💜♥️💜

vanda323
autor
31. dec 2021

@marca12 No ja som sa nikoho nepýtala, hodila som do auta zabalený aj paplón aj vankúšik a hotovo! By mi skúsili dačo povedať, už to je dosť že nás držia aj napriek otestovaniu aj prekonaniu a izolačnej izbe

modraslamka
31. dec 2021

no moja zlata, tak nech sa coskoro uzdravite ♥️💪🍀

lucmat67
31. dec 2021

@vanda323 držím vám palce nech ste skoro doma a zdrave🍀

ailiba
31. dec 2021

@vanda323 bohužiaľ, to je nemocnica... Hlavne, že ste spolu💗. Držím palce, aby to čím skôr prešlo a boli ste opäť doma. V tvojom stave to už musí byť veľmi náročné. Držte sa💞

Strana
z2