Zväčšená uzlina u dieťaťa
Ahojte , ja viem stresujem. Syn má 20 mesiacov. Už cca mesiac má na krku niekde pod sankou uzlinu. Veľmi sa bojím. Pediatrická vrvai že to je od zubov mne sa to nezdá. Na usg by už videli keby to je niečo zle ?
a boli ste na usg? ano, tam by videli, keby bolo nieco zle.
Čo sa ti nezda ?
@anonym_5e83bd tá uzlina mi príde tvrdá a nepohybliva
a boli ste na usg? ano, tam by videli, keby bolo nieco zle.
@deedol ďakujem nie neboli sme pediatrická to nerieši ale mne to už nedá , chcem ho objednať na sono nech vieme na čom sme
@deedol ďakujem nie neboli sme pediatrická to nerieši ale mne to už nedá , chcem ho objednať na sono nech vieme na čom sme
@anonym_autor aj my sme boli pre istotu na sone, ale bol uz starsi a mal na krku a za usami. zaver bol reaktivne uzliny (reaguju pri chorobe, ale aj alergii). pre tvoj pokoj mozete ist (aj na priamu platbu sa da, ak vas dr nechce poslat)
@anonym_autor aj my sme boli pre istotu na sone, ale bol uz starsi a mal na krku a za usami. zaver bol reaktivne uzliny (reaguju pri chorobe, ale aj alergii). pre tvoj pokoj mozete ist (aj na priamu platbu sa da, ak vas dr nechce poslat)
@deedol áno chcela by som niekde kde není potrebný výmenný lístok,ďakujem ti veľmi pekne
@deedol áno chcela by som niekde kde není potrebný výmenný lístok,ďakujem ti veľmi pekne
@anonym_autor Toto je úplne bežné u detí, preto sa kvôli tomu neposielajú deti na USG. Zbytočne by to pretažilo systém. Lekár vie pohmatom určiť, či je uzlina podozrivá a je potrebné sono. Napríklad podozrivá lokalizáciou, veľkosťou, pohyblivosťou. Môj syn má na krku už minimálne rok zväčšené, mne sa zdajú tvrdé a nepohyblivé, lekár povedal, že sú pekne pohyblivé.

Čo sa ti nezda ?