Zvláštna hnačka 7,5 mesačného syna

swojska
26. aug 2013

nechcem tu dopodrobna rozoberat synove kaki, ale neda mi to,maly ma 7,5m..o 11tej dostal pyre jablckove, nie prvy krat a o 13tej zneho vyliezla stolica podobna konzistenciou tej tociacej zmrzline,bolo toho fakt vela, nechapem co to je, hnacky uz mal ked iisli zubky ale toto som este nevidela.
bolo toho fakt vela ☹

ja som mala 5dni crevnu virozu, dnes uz zacinam jest aj sa mi to upravuje, kojim, neviem, moze to stym suvisiet?

ostala som fakt v soku

venija
26. aug 2013

@swojska hnacka je vacsinou casta a riedka stolica. Ked sa to bude opakovat, rano bez k lekarovi, spravi vyter, to bude najistejsie.

maribell
26. aug 2013

ked mal Alexik hnacku robila som mu vyvar z ryze a ten vzdy zabral ..🙂

srdiecko9
26. aug 2013

@swojska keď nemá iné príznaky a len raz sa takto vykakal, tak by som počkala a sledovala ho a kojila. Jablko mohlo prečistiť črievka aj keď inokedy ho po jablku neprehnalo. Samozrejme keď si ty po červenej viroze, je možnosť, ze ma niečo podobne, ale aj vďaka tomu, ze ho kojiš to môže byť v omnoho miernejšej forme. Mne sa malá tiež niekedy tak pototo, tiež som nechápala z toho množstva, ale keď to je jednorazová záležitosť, len ho sleduj.. Keď by kakal viackrát a k tomu aj nejaké iné príznaky, tak potom lekár samozrejme. Inak to naozaj môže byt len jednorazové.. Držím palce, aby tak aj bolo !!

swojska
autor
26. aug 2013

@srdiecko9 zatial vyzera ze to bolo jednorazovo, tvaril sa inak velice spokojne potom vybuchu

materina_duska
26. aug 2013

Než som otvorila tému, hrozne som sa bála, že tu bude fotka 😀

monvitka
26. aug 2013

no chudačik, trocha ho prečistilo 😀

swojska
autor
26. aug 2013

@materina_duska si odvazna

lubikan
26. aug 2013

podla mna to hnacka neni...len proste sa mu to v tej plieke divno stocilo...ale ono trva nejaku dobu,kym vykaka posledne jedlo...hento mohol vykakat mlieko z noci

milota164
26. aug 2013

ak sa to nebude opakovat tak je to ok 🙂 a na naijblizsej poradni sa popytaj doktorky. ja som presne riesila taketo veci 🙂 ale nakoniec bolo vzdy vsetko ok 🙂

althejka
26. aug 2013

hnacky by boli vela a riedke, toto bolo ze vyprazdnil co mohol 😀 😀 😀 😀 u nas to je po slivke.