Zvláštne dýchanie u novorodenca
Máme doma týždňového drobca a v noci som unho spozorovala zvláštne dychové mykanie,tíško spí a potom ako keby zo sna sa v dychu strhne,prirovnala by som to k dvom rýchlym nádychom a vydychu,spraví to niekoľkokrát počas spánku,je to ako keby sa vám zle snívalo Ma s tým niekto skúsenosti?
@tetaveronika zavinovacka a monitor dychu
@kitycat malý spinká v zavinovačke rad a máme aj monitor dychu,len ma zaujímalo,či to patrí k novorodeneckým zvukom alebo to signalizuje nejaký problem
@kitycat malý spinká v zavinovačke rad a máme aj monitor dychu,len ma zaujímalo,či to patrí k novorodeneckým zvukom alebo to signalizuje nejaký problem
@tetaveronika Sprav video a skonzultuj s pediatrom. Z toho popisu nie sme mudre ani my, predpokladam, ze ani tvoja pediatricka si to nebude vediet predstavit
@tetaveronika ja asi viem co myslis, aj moja to robi obcas. Mne to pripada ale ako keby sa jej vyedy nieco zle snivalo lebo niekedy sa stane ze potom ako keby sla zacat plakat ale hned sa ukludni a spi dalej
Nepravidelné dychanie je u novorodencov bežný jav
@tetaveronika ja asi viem co myslis, aj moja to robi obcas. Mne to pripada ale ako keby sa jej vyedy nieco zle snivalo lebo niekedy sa stane ze potom ako keby sla zacat plakat ale hned sa ukludni a spi dalej
@michaelam2 presne,je to ako keby sa mu nieco zle snivalo,len to má častejšie Také zvláštne povzdychnutie
@michaelam2 presne,je to ako keby sa mu nieco zle snivalo,len to má častejšie Také zvláštne povzdychnutie
@tetaveronika mozes to skusit spomenut pediatricke…ja som to neriesila, su obdobia ked je to castejsie a obdobia ked vobec (ma 10 mesiacov)
Je to bežná vec.
Je to normal, my Sme to tiez riesili s pediatrami z neonatologie na kontrole
Myslím si že je to ok, dcéra to tiež mala. Niekedy aj taký zvláštny zvuk vydávala- dlho ticho bez nádychu a potom ten zvuk. Skonzultovala som s pediatrom aj neurológom (povedali, že u malých deti úplne v pohode- nepravidelné dýchanie, mäkšie chrupavky hrtana a úzke dýchacie cesty) 🙂
@tetaveronika ďakujem vám za odpovede,malého som si nahrala ,keď tak,ako píšete,pri kontrole sa opýtam pediatra
@tetaveronika v pôrodnici mi detská lekárka vysvetlila, ked som sa na to spýtala, ze je to tym, ze este nemá dozretý nervový system, casom to prejde, ale mozes sa na to spýtať v poradni

@tetaveronika zavinovacka a monitor dychu