Zvracanie a hnačka u detí: Čo môže byť príčinou?
Ahojte, je teraz nejaká čudná viróza, čo má tendenciu sa vrátiť?
V sobotu pred týždňom 5 ročný syn raz zvracal a 3x ho prehnalo...potom bol ok, živý, veselý...v pondelok som ho nechala ešte doma, utorok išiel do škôlky...po príchode ho opäť 3x prehnalo, inak sa cítil ok...
V stredu som išla k dr., usúdili sme, že mu neurobila dobre strava v škôlke - mali jedlo na smotane...zostala som s ním doma, nech teda nabieha na klasickú stravu postupne...všetko bolo OK a predchvilkou opäť 2 x zvracal 😔
Ja už neviem, čo robím zle, doteraz keď mal virózu, tak vracal a hnackoval viackrát po sebe, bol odpaleny 2 dní a potom bolo už všetko v poriadku...takyto priebeh sme zatiaľ nemali...
viroza moze prejst za 24 hodin, ale traviaca sustava sa z nej moze spamatavat aj mesiac. Treba dodrziavat lahku dietu, pridat probiotika, nech sa cim skor skonsoliduje
Neviem odkial ste ale u nás v Ba bola viroza
tak 1-2 tyzdne dozadu, v školke v triede to bolo
dala som tasectan na par dni aby mu to prešlo , mal dietu 1-2 dni a mliečne nemal dlho
takže treba proste počkať kým sa telo upokojí
Ďakujem kocky, takže treba teda čas s tou stravou, je to ťažké, lebo mu nič nie je a už by chcel jesť klasický....ale teda musím byť tvrdšia a dodržať to.
@anonym_autor švagriná si prešla týmto koleckom pred dvoma týždňami.

Tak určite , keď v sobotu vracal a toľkokrát ho prehnalo nemal v utorok jesť ešte jedlo na smotane … ale to nie je chyba stravy . Neviem , či nemal ešte ostať doma . Ak je to možné nedávaj ho do škôlky cely týždeň - niekedy tie virozy trvajú aj týždeň .