Zvracanie a hnačkovanie 12 ročnej dcéry
ahojte mamimky a tehulky. moja dcera ma uz asi tyzden "crevnu chripku" alebo aspon nasa pani doktorka to tak nazvala. predpisala nam iba nejake homeo. nemala ani zvysenu teplotu, len zvracala a hnackovala. uz ani nekaka ani nezvracia, ale ma bolesti v podbrusku a v oblasti vajecnikov.. no ma len 12 rokov, myslite ze by to v jej veku mohlo byt nieco vaznejsie? dakujem za kazdu odpoved!
@pomoc1 Odporucam nic nezanedbat. Moja 12rocna neter mala cystu na vajecniku! Prejavovalo sa to bolestami brucha a celkovo je byvalo zle. Tiez vysetrovali slepe crevo,vsetko mozne a nakoniec skoncili u detskeho gynekologa. Nastastie tyzden pred planovanou operaciou cysta sama od seba zmizla. Dnes uz je vsetko mozne aj u mladych dievcat. Samotni lekari sa na nu chodili pozerat kym identifikovali co to vlastne ma. Radsej ist viackrat na vysetrenia ako nieco zanedbat. Zelam aby bolo vsetko ok a nakoniec to bolo len take ubolenie po zvracani a hnackach.
@pomoc1 ahoj, bolesti bruska nie su sranda. Ziadaj dokladnejsie vysetrenie. Nasa doktorka hovori, ze bolest bruska je u deti, jeden z najhorsich problemov. Dovodov moze byt velmi vela a moze mat tazke nasledky. My sme skoncili s diagnozou invaginacia criev. Neprajem nikomu, ak si vasa doktorka nebie rady, isla by som na pohotovost. Radsej ist 100x zbytocne na vysetrenie ako nieco zanedbat
Menštruáciu má už dlhšie, dnes akurát dostala. Ževraj to už prešlo ale zase má silné menštruačné bolesti. Keď skončí menštriácia pôjdeme ku lekárke 🙂 Ďakujem 🙂

@pomoc1 choď s ňou znovu k lekárke a toto je povedz, kto vie..bolo by škoda niečo zanedbať v tomto veku ak by to bolo niečo so ženskými orgánmi, aby neskôr nemala problémy - trebárs zrasty po zápale. Možno to nič nie je, ale radšej ísť 5x zbytočne, ako niečo zanedbať. Ty sama cítiš že to nebude asi ok, ke´d dávaš túto otázku. Ver svojim materským inštinktom 😉