icon

Zvracanie a hnačkovanie 12 ročnej dcéry

pomoc1
14. feb 2013

ahojte mamimky a tehulky. moja dcera ma uz asi tyzden "crevnu chripku" alebo aspon nasa pani doktorka to tak nazvala. predpisala nam iba nejake homeo. nemala ani zvysenu teplotu, len zvracala a hnackovala. uz ani nekaka ani nezvracia, ale ma bolesti v podbrusku a v oblasti vajecnikov.. no ma len 12 rokov, myslite ze by to v jej veku mohlo byt nieco vaznejsie? dakujem za kazdu odpoved!

lenadka
14. feb 2013

@pomoc1 choď s ňou znovu k lekárke a toto je povedz, kto vie..bolo by škoda niečo zanedbať v tomto veku ak by to bolo niečo so ženskými orgánmi, aby neskôr nemala problémy - trebárs zrasty po zápale. Možno to nič nie je, ale radšej ísť 5x zbytočne, ako niečo zanedbať. Ty sama cítiš že to nebude asi ok, ke´d dávaš túto otázku. Ver svojim materským inštinktom 😉

danka79
14. feb 2013

@pomoc1 Odporucam nic nezanedbat. Moja 12rocna neter mala cystu na vajecniku! Prejavovalo sa to bolestami brucha a celkovo je byvalo zle. Tiez vysetrovali slepe crevo,vsetko mozne a nakoniec skoncili u detskeho gynekologa. Nastastie tyzden pred planovanou operaciou cysta sama od seba zmizla. Dnes uz je vsetko mozne aj u mladych dievcat. Samotni lekari sa na nu chodili pozerat kym identifikovali co to vlastne ma. Radsej ist viackrat na vysetrenia ako nieco zanedbat. Zelam aby bolo vsetko ok a nakoniec to bolo len take ubolenie po zvracani a hnackach.

marianka0101
14. feb 2013

@pomoc1 ahoj, bolesti bruska nie su sranda. Ziadaj dokladnejsie vysetrenie. Nasa doktorka hovori, ze bolest bruska je u deti, jeden z najhorsich problemov. Dovodov moze byt velmi vela a moze mat tazke nasledky. My sme skoncili s diagnozou invaginacia criev. Neprajem nikomu, ak si vasa doktorka nebie rady, isla by som na pohotovost. Radsej ist 100x zbytocne na vysetrenie ako nieco zanedbat

billam
14. feb 2013

@pomoc1 určite by som isla s nou na gynekologiu.

bodka13
14. feb 2013

@pomoc1 zvracanie a hnačky - slepé črevo lekári vylúčili 😕

petraxy6
14. feb 2013

@pomoc1 ja by som šla k lekárke znovu. Moja staršia dcéra keď mala bolesti bruška tak nás ihneď posielali na chirurgiu a tam jej robili sono. A už má menštruáciu?

pomoc1
autor
15. feb 2013

Menštruáciu má už dlhšie, dnes akurát dostala. Ževraj to už prešlo ale zase má silné menštruačné bolesti. Keď skončí menštriácia pôjdeme ku lekárke 🙂 Ďakujem 🙂