Zvracanie a horúčka
Začalo sa to horúčkou 37 a už mi 3 krát zvracal ide dáky vírus pomôžte mi čo mu mám dať aby mu bolo lepšie
Dopĺňať tekutiny po lyžičkách, nie veľa, inak môže zas vyvrátiť. Na žalúdok je dobrá coca cola alebo kofola originál, tiež len pár lyžičiek a na doplnenie soli v tele zas obyčajné soletky - to sú rady, ktoré zaberali aj naším mamám. Samozrejme Smeta a rehydratačný roztok z lekárne to istia...
Ak kojíš, tak len dojči..plus probiotiká, my sme to takto zvládli pred 2 týždňami...
no hlavne vela tekutin, slaby cierny caj, nebublinkova mineralka kvoli mineralom.. ale uz som sa poucila na vlastnych detoch - nedavaj hned po zvracani, lebo to pojde zas von.. treba pockat aspon 10-15min a potom davat po par lyzickach.. chvilu pockat a zas dat par lyziciek a tak dookola..
Po zvracani nedavat nic jest ani pit aspon 2-3 hodiny!! To mi povedali na pohotovosti. Ak sa ti zda, ze je dehydrovany, rychlo na pohotovost, alebo volaj zachranku, deti sa rychlo dehydruju. My sme si tym presli teraz v pondelok/utorok, syn cely den vracal a uz nedokazal ani tekutiny prijimat, skoncil na infuzkach na 12 hodin.

brušná viróza. žiadne mlieko, a daj mu smectu...