icon

Zvracanie a horúčka

katarina95
11. feb 2016

Začalo sa to horúčkou 37 a už mi 3 krát zvracal ide dáky vírus pomôžte mi čo mu mám dať aby mu bolo lepšie

bonaqa2013
•
11. feb 2016

brušná viróza. žiadne mlieko, a daj mu smectu...

anjelic
•
11. feb 2016

Dopĺňať tekutiny po lyžičkách, nie veľa, inak môže zas vyvrátiť. Na žalúdok je dobrá coca cola alebo kofola originál, tiež len pár lyžičiek a na doplnenie soli v tele zas obyčajné soletky - to sú rady, ktoré zaberali aj naším mamám. Samozrejme Smeta a rehydratačný roztok z lekárne to istia...

petruska55
•
11. feb 2016

Ak kojíš, tak len dojči..plus probiotiká, my sme to takto zvládli pred 2 týždňami...

jana_eyre
•
11. feb 2016

no hlavne vela tekutin, slaby cierny caj, nebublinkova mineralka kvoli mineralom.. ale uz som sa poucila na vlastnych detoch - nedavaj hned po zvracani, lebo to pojde zas von.. treba pockat aspon 10-15min a potom davat po par lyzickach.. chvilu pockat a zas dat par lyziciek a tak dookola..

zmokito
•
11. feb 2016

Po zvracani nedavat nic jest ani pit aspon 2-3 hodiny!! To mi povedali na pohotovosti. Ak sa ti zda, ze je dehydrovany, rychlo na pohotovost, alebo volaj zachranku, deti sa rychlo dehydruju. My sme si tym presli teraz v pondelok/utorok, syn cely den vracal a uz nedokazal ani tekutiny prijimat, skoncil na infuzkach na 12 hodin.

katarina95
autor
•
12. feb 2016

ďakujem za rady už mu je lepšie boli sme aj u doktora