Zvracanie štvormesačného bábätka z materského mlieka
Stretli ste sa s tym uz niektora? Je pravda, ze mu ide zubok uz ale mam dilemu, ze co teraz. Ked ho nakojim vzdy cast mliecka vyvrati ( vacsinou uz zgrcnute ) a o hodinku krici, ze je hladny. A takto stale dokola. No ked mu dam kasicky aby sa trosku zasytil je pokojny a nevyvrati vobec nic. Este som sa s takymto pripadom nestretla. Bolo by rozumnejsie zajst k lekarke ale nedoverujem nasej a bohuzial tu velmi na vyber nemame, preto idem po radu ku vam. Chrustik zatial nechudne ale nervozny z hladu je teda postatocne. Kasicku mu dam vzdy max 1x za den tu prvu ryzovu aj to tak 40ml vody. Alebo by bolo lepsie davat mu odstriekane mliecko s tou nemliecnou kasou? Dakujem za kadu radu ci nazor.
aj moja to mala a islo o reflux...po kojeni nechat odgrgnut,nech spinka vo vyvysenej polohe,cize podvihmut matrac,nestlacat brusko...neboj vyrastie s toho a urcite by monitor dychu...moja sa 2x dusila co jej s toho zabehlo 😒
keby to bol reflux vracal by aj z kase, nie?? grga pokazde, dokonca niekedy si da prestavku v papani a grgne si.

@marciixo moze ist o dojcensky reflux, refluxove deti zvycajne vracaju po nakrmeni... kludne mu davaj MM s nemliecnou kasou...,daj poriadne odgrgnut, zvys nohy postielky pri hlavicke, aby bola vyssie ako nozicky...