icon

Zvykli si vaše detičky na helmičku na zležanú hlavu?

24radka
4. máj 2021

Ahojte máte niekto skúsenosti s helmickou keď je zlezana hlavička? Zvykli si nato detičky?

kacena4
4. máj 2021

je tu viac tem o tom, ano bez problemov sme ju nosili aj v lete aj v zime

24radka
autor
5. máj 2021

@kacena4 a koľko ste nosili? Viem že je ale chcela som aktuálne info, prosím ťa nevieš či sa zato aj niečo platí alebo prepláca poisťovňa?

alexisss111
5. máj 2021

@24radka my sme ju nosili cca 3 mesiace, prvy den bol strašný, velmi plakal a ja s nim, potom si zvykol. Našli sme si spôsoby ako mu ju nasadiť tak aby to až tak nevnímal a keď ju už mal na hlavke to vôbec neriešil. Len nasadzovanie bol problém. My sme sa to doplacali tusim nejakyc pár centov, vsetko preplatila poisťovňa.

24radka
autor
5. máj 2021

@alexisss111 nepotila sa v tom hlavička? Nám to zrovna asi bude vychádzať na leto tak sa toho obávam

alexisss111
5. máj 2021

@24radka nosil ju v lete tiež, zo začiatku sa potila viac, potom akoby si trochu zvykla. My ked sme isli niekde na výlet, že bolo fakt teplo, sme mu ju dali na 2 hodky dole. To je vlastne aj povolené, pauza. A v noci sme to striktne dodržiavali aj keď bolo horúco 😔

24radka
autor
5. máj 2021

@alexisss111 aha ďakujem za info za dva týždne máme ísť na konci konzultáciu tak som zvedavá

candii
13. feb 2024

Môj syn mal oveľa oveľa viac zlezanu hlávku a krásne sa mu sama vyrovnala. Netreba sa báť

kvasnovska77
22. apr 2025

@alexisss111 dobry den, ja by som sa chcela opytat. Ako ste to prosim riesili s ciapockou, celenkou ? Mne sa zatial pozdava ked lezi v kociku vo vanicke ked ma na overaliku kapucnu okolo prilbicky. Lebo aj ciapka aj prilba sa mi zda moc. Aj to tak zvlastne posobi 😊😊 tak ze ci ste nosili celenku az mu nenafuka do usiek ? Alebo dake rady ? 😊 dakujem krasne