Zvýšená kyselina močová a cholesterol 7 ročnej dcérky. Čo pomôže?
vôbec nieje tučnejšia, práve naopak a ani nejedáva chipsy alebo také veci, čo by ste doporučili ,čo znižuje kyselinu a cholesterol a čomu sa má vyhýbať?ďakujem
Neviem prečo si každý myslí, že cholesterol je len z tučných jedál, fast foodov, čipsov apod... Pogoogli si a zisti.
Ja žijem na fast foode neskutočne dlho a pravidelne mi krvné testy ukážu príliš nízku hladinu cholesterolu v krvi. Naopak, môj brat, sa vyhýba všetkému možnému, lebo má odjakživa cholesterol vysoký a podľa BMI má podváhu.
skuste pitny rezim, pravidelne jest, pridavat dobre tuky - oliv olej a pod... treba davat pozor na to, mozno skontrolovat oblicky kvoli kys.mocovej... aby nezacala mat problemy s klbikmi.. pozrite si dietu na dnu napr, tak mu potraviny vypisane ktore ju zvysuju.. lekarka vam co poradila? hlavne sa nedajte nahovorit na lieky proti cholesterolu 🙂)
ak je to na podklade genetiky, tak s tym moc nespravis,ale zdravy zivotny styl nikdy nie je zly 🙂

Cholesterol moze byt normalne skryty v cievach, nemusi byt tucna. Pokial viem, tak pri zvysenej k. mocovej sa treba vyhybat hovadziemu a strukovinam...