Zvýšená teplota bez iných príznakov u detí
Ahojte baby. Stretli ste sa už s niečím takým ? Môj syn. 4 roky. Na večeru nejedol to je na neho čudné ale inak mu vraj nič nebolo, teplotu mal 37,7 . Lieky som mu pri takej nízkej teplote nedala. V noci mu ešte kustik vystúpila na 37,9 a potom do rána klesla. Noc prespal, sem tam zastonal zo sna ale keď sme sa pýtali, nič nebolelo, spal ďalej až do rána, ráno teplotu nemal. Dnes úplne v pohode, celý deň bez teploty, dobre papal. Opäť začal byť horúci, zas má 37,7. Nič ho neboli, chcel by ísť von, vymýšľa mi tu ako by mu ozaj nič nebolo...
V pondelok sa môžem ozvať mojej dr ale poznám ju, povie mi aby som len sledovala a v utorok cestujeme na chatu , na Slovensku , a tak vôbec neviem či to mám zrušiť alebo čo... Poznáte to viete má naviesť čo to môže byť nad čím premýšľať ? V škôlke nebol, kliešťa nemá, kiahne tiež nie ( je očkovany), žiadny vysyp, proste nic. Jeho sestra , 10 mesiacov je ok... Minulý týždeň sme mali všetci sopel, pripisovala som to začiatku klimovacieho obdobia, za dva dni nebolo po soploch ani stopy...ja vôbec neviem vždy ma desili takéto stavy ze len horúčka a nič iné , a toto ani nieje horúčka len zvysena teplota a absolútne ma nenapadá dôvod...a tým pádom ani postup ...ak ste niečo také mali dajte pls vedieť ..
Telíčko môže bojovať s nejakým virusom. Keď bude zajtra ok tak super. U nás takto nastupovala mononukleoza... najprv syn , teraz dcéra
@kikusenka1 akože keby mať tú teplotu konštantne tak by som som si myslela že s niečím sa vysporiadava ale toto mi nejde do hlavy a neviem či to je ,,nejaká blbosť,, alebo práveže niečo omnoho horšie a mám to riešiť viac...príde mi divné že mu proste vystúpi k večeru a potom nič ....🤷
Telíčko môže bojovať s nejakým virusom. Keď bude zajtra ok tak super. U nás takto nastupovala mononukleoza... najprv syn , teraz dcéra
@kikusenka1 držím palce nech to máte čím skôr za sebou
cim merias a na akom mieste?
deti mavaju k veceru zvysenu teplotu, ale nezvykne byt cez 37,5, takze je naozaj mozne, ze s niecim bojuje.
@kikusenka1 držím palce nech to máte čím skôr za sebou
@miskakyblik ďakujem pekne. A áno deti mávajú večer niekedy zvýšenú teplotu . Držím palce nech ste zdraví
cim merias a na akom mieste?
deti mavaju k veceru zvysenu teplotu, ale nezvykne byt cez 37,5, takze je naozaj mozne, ze s niecim bojuje.
@deedol teplomerom v pazuche meriam , skúsila som dva teplomery merajú rovnako. Hej viem že niekedy môže byť zvýšená na večer ale presne aj ja tak poznám že do 37,5...ale toto je divné no, počkám či nemá niekto skúsenosť ešte 🤷už počujem našu dr ako sa ma pýta či sme naozaj prišli so zvýšenou teplotou🤦
@miskakyblik ďakujem pekne. A áno deti mávajú večer niekedy zvýšenú teplotu . Držím palce nech ste zdraví
@kikusenka1 ďakujem 🌷
Pozri mu do hrdla ci nema červené. Ja vždy pri teplote pozriem do hrdla a u nás je toto asi najčastejší dôvod teplôt aj keď sa na bolest hrdla nik nesťažuje.
Pozri mu do hrdla ci nema červené. Ja vždy pri teplote pozriem do hrdla a u nás je toto asi najčastejší dôvod teplôt aj keď sa na bolest hrdla nik nesťažuje.
@777januska777 tiež som kukla ale nemá nič ani len trošku červené, jazyk v norme, ani uzliny nehmatam zväčšené 🤷
Neni dôvod na obavy z niečoho vážnejšieho. Moj mal takéto stavy už víc krát, vždy to ostalo pri takýchto výkyvoch teploty alebo sa do troch dni ukázali iné symptómy. Nebol vela na slnku? Byť tebou, ešte by som to neriešila s pediatrickou.