icon

Ako čistiť zuby dvojročným deťom?

6. máj 2026

Moja ani za svet otvorit pusinku, krici, place, ma na silu zavretu...mate nejake typy?

anonym_c47d1e
6. máj 2026

Od kedy som vymenila pastu, chodí si umývať zuby dobrovoľne. Vymenila som za Elmex.

maryetta
6. máj 2026

Moja si umyva sama. A ja docistujem. Spievame poprotim pesnicku o zubkoch. Takze kefka a zubna nit.

anonym_475d72
6. máj 2026

Zvyčajne som pri čistení deťom pustila v tom veku detské pesníčky aj s videom a mohla som v kľude poumývať zuby 🙂. Postupne sme od toho upustili a naháňali zlé baktérie po zuboch čistiacim autíčkom (kefkou). Čo bola vždy sranda, lebo sme robili zvuky a celé divadlo okolo toho, takže od smiechu mali ústa dokorán.

anonym_f76f3e
6. máj 2026

Ako pisu kuzlo je v prichuti pasty v pripade cisti s vodickou bez pasty aby vznikol navyk.

jaass
6. máj 2026

V dvoch rokoch si čistil sám 🙂 umývali sme zubky od prvého zubku čiže bol zvyknutý.

anonym_8cbe58
6. máj 2026

Jedna facka a hneď má otvorenú

lasona
6. máj 2026

Umývanie zubov v tom čase bolo ako krotenie tigra. Nepomohlo nic. Iba chytiť na nasilu. Skúšali sme pesničky, sonicku kefku, svietiacu kefku,kefku s nálepkami, takú pastu, hentaku pastu ....spolu umývať zuby, ukazovat pokazene zuby, knihu som kupila o čistenie zubov...ale nič nepomohlo...iba čas.. teraz si uz da umyt chvalabohu