icon

Ako pomôcť dieťaťu pri prerezávaní očných zubov?

monjel6060
Dnes o 18:10

Prosím vás čo vám naozaj pomohlo pri prerezavaný očných zubov mám skoro 12 mesačnú dcérku a už asi 4 mesiace to trvá a stále nič odmieta dojčiť aj keď zvykla zaspávať na prsníku cez deň dakedy nespí vobec. Príkrmi odmieta od začiatku zje len pár lyžičiek kedže od 6 mesiacov jej idú zuby. Hryzatka nechce gél máme kamistad tiež nič nepomáha sirup som jej skúšala dat ale skoro sa zadrhla a vyplúvala to skúška som aj do líca ako radia ale keď jej dám čapík tak ju hneď preženie a tabletku som jej rozdrvila ale asi jej nezabrala stále len mňa hryzie a je nepokojná a už má 8 zuby tak to bolí.

anonym_5c9b49
Dnes o 18:25

@monjel6060 homeopatika camilia. Ale neviem ci toto vsetko bude kvoli zubom. A aku tabletku dacas rocnemu dietatu?? Daj jej sirup po malickych lyzickach postupne.

anonym_5e3136
Dnes o 18:29

4 mesiace prerezavanie ocnych zubov a plus toto co popisujes? No nezda sa mi to...

monjel6060
autor
Dnes o 19:10
@anonym_5c9b49

@monjel6060 homeopatika camilia. Ale neviem ci toto vsetko bude kvoli zubom. A aku tabletku dacas rocnemu dietatu?? Daj jej sirup po malickych lyzickach postupne.

@anonym_5c9b49 tu camiliu som tiež už skúšala dačo pomohla ale nie úplne a nemá rada sladké tak keď cíti tu jahodovú chuť tak už to vypluva

monjel6060
autor
Dnes o 19:12
@anonym_5e3136

4 mesiace prerezavanie ocnych zubov a plus toto co popisujes? No nezda sa mi to...

@anonym_5e3136
@anonym_5e3136 má 4 horné a 4 dolné tak neviem presne ktoré jej idú mám pocit že ju bolia všetky aj tie čo už má

anonym_5e3136
Dnes o 19:14

Neviem, pozastavujem sa nad tym, ci je toto spravanie vobec "zo zubov".

monjel6060
autor
Dnes o 19:15

@monjel6060 dávam Paralen 100

monjel6060
autor
Dnes o 19:20
@anonym_5e3136

Neviem, pozastavujem sa nad tym, ci je toto spravanie vobec "zo zubov".

@anonym_5e3136 hryzie si prsty aj rôzne iné predmety takže neviem čo iné by to mohlo byť

anonym_6e305b
Dnes o 19:30

Ani mne sa to nezdá na zuby a ešte tak dlho
Dojčiť nechce, ani prikmy moc nie, jedáva vlastne co?
Skôr by som hladala problem v trávení

monjel6060
autor
Dnes o 19:37
@anonym_6e305b

Ani mne sa to nezdá na zuby a ešte tak dlho
Dojčiť nechce, ani prikmy moc nie, jedáva vlastne co?
Skôr by som hladala problem v trávení

@anonym_6e305b Ja jej dávam umelé mlieko aj prikrmi skúšame ale dakedy nezje vôbec dakedy pár lyžičiek ale zaspávala na prsníku lebo jej to pomáhalo keď jej išli zúbky ale posledný týždeň odmieta a začne plakať keď ju chcem priložiť

anonym_5e3136
Dnes o 19:43

A mas este vobec mlieko? Ved ked jej davas UM a prsnik Ti odmieta, tvori sa Ti vobec nejake mnozstvo? Mozno jej uz skoro nic nejde a tak sa jeduje... Babatka to robia.

anonym_6e305b
Dnes o 19:44
@monjel6060

@anonym_6e305b Ja jej dávam umelé mlieko aj prikrmi skúšame ale dakedy nezje vôbec dakedy pár lyžičiek ale zaspávala na prsníku lebo jej to pomáhalo keď jej išli zúbky ale posledný týždeň odmieta a začne plakať keď ju chcem priložiť

@monjel6060 a dobre priberá a kaka?mlieko ako dlho dávaš?prikrmy pokial sa rozbehnú to niekedy trvá

monjel6060
autor
Dnes o 19:57
@anonym_5e3136

A mas este vobec mlieko? Ved ked jej davas UM a prsnik Ti odmieta, tvori sa Ti vobec nejake mnozstvo? Mozno jej uz skoro nic nejde a tak sa jeduje... Babatka to robia.

@anonym_5e3136 Áno mám ešte mlieko musím si ho odsávať momentálne keď nechce

monjel6060
autor
Dnes o 20:02
@anonym_6e305b

@monjel6060 a dobre priberá a kaka?mlieko ako dlho dávaš?prikrmy pokial sa rozbehnú to niekedy trvá

@anonym_6e305b od začiatku dávam mlieko lebo moje jej nestačilo stále bola hladná priberá dobre má okolo 9 kilo máva aj hnačky teraz asi s tých zúbkov som myslela možno jej dačo vadí v strave neviem

elz1920
Dnes o 20:07

Čípky viburcol.

anonym_6e305b
Dnes o 20:19
@monjel6060

@anonym_6e305b od začiatku dávam mlieko lebo moje jej nestačilo stále bola hladná priberá dobre má okolo 9 kilo máva aj hnačky teraz asi s tých zúbkov som myslela možno jej dačo vadí v strave neviem

@monjel6060 podľa mňa prsnik nechce práve kvôli tomu, že nestačí mlieko a ju to rozčuľuje
Tie hnačky máva len toto obdobie alebo od vtedy co davas umele mlieko?
Prepáč, že sa toľko pýtam ale je to vela toľké mesiace a hlavne, že aj zvykne vôbec nespat cez den a stále nepokoj🤔