icon

Ako rozpoznať prvé príznaky rastu zúbkov u dojčiat?

dada1996
Včera o 11:58

Ahojte, chcem sa poradiť, mali vaši najmenší v tomto mesiaci niečo takéto na ďasne? Malý má 4 mesiace veľa slintá mrzutý občas neviem či len ho svrbia ďasná alebo už možno aj zúbky začínajú, ale to biele ma prekvapilo trochu

Ako rozpoznať prvé príznaky rastu zúbkov u dojčiat?
anonym_30aa2b
Včera o 12:10

Jasné

ivanakal
Včera o 12:39

Ano, je to uplne normalne. Dasno mas velmi tenke v tej casti, zubok presvita cez dasno, ale samotny prerezany zub to este nie je.

anonym_0f9cdc
Včera o 12:40

Zubky, jasne…. 🤣 a rovno trojka mu prva vylezie 🙈 ty budes jedna z tych mamiciek co do 3 mesiacov vsetko priposovala brušku a od 3 mesiacov zubom. Ze?

dada1996
autor
Včera o 12:44
@anonym_0f9cdc

Zubky, jasne…. 🤣 a rovno trojka mu prva vylezie 🙈 ty budes jedna z tych mamiciek co do 3 mesiacov vsetko priposovala brušku a od 3 mesiacov zubom. Ze?

@anonym_0f9cdc Komentáre žien pred Vami mi to vysvetlili úplne normálne a ľudsky. Som prvorodička a pýtam sa slušne. Pokiaľ Vás moja otázka tak veľmi irituje, nemusíte strácať čas odpovedaním

anonym_af7395
Včera o 14:27

@dada1996 prvé zvyknú dolne ale samozrejme nemusí tak byť, môjmu sa akurát prvé prerezali. Dasienko bolo také zvýraznené, ptm sa črtalo v ňom také biele. Viac plakal akoby len tak zrazu, slintal čo nezvykne, veľa hryzol ale to ak doteraz dosť a veľa sa zobudzal na krátko v noci cca 2-3 týždne. Zacalo to nejako v 4 mesiaci. Odporúčam mäkké hryzatka, masáž dasienka, chladené hryzatka, veľa mojkat.

ariannazara
Včera o 14:49
@anonym_0f9cdc

@anonym_0f9cdc 😂😂😂😂😂 presne toto som ja robila pri prvom, od 3m vkuse vsetko zuby a prvy mu vysiel na rok 😂😂😂 pri druhom ma 5m a neriesim to vobec 😉😁