icon

Čierne škvrny na detských zuboch. Ako ich odstrániť?

tatiana234
Dnes o 20:06

Ahojte dcéra ma coerne škvrny na mliečnych zuboch nejde to dole čistením ma niekto skúsenosť? Ma 2 a pol roka nevoem co zvládne dentalnu hygienu zuby umyvame 2x denne od pol roka sama mam 30 nemam ziadny laz na zuboch preto ma toto uprimne šokovalo a chcela by som sa toho zbaviť

Čierne škvrny na detských zuboch. Ako ich odstrániť?
carduelis
Dnes o 20:23

Maju to aj moje deti. Su to pigmenty ktore sposobuju chromogenne bakterie. Dentalna pomoze len na chvilu a vrati sa to spat nech robim co robim. Netrap ju dentalnou - v tom veku este nezvladne pieskovanie a cistenie (len tak to ide dole). Mne zubarka vravela ze na trvalych uz sa to nezvykne tvorit a ze tieto bakterie maju prevahu nad tymi co robia kazy a nezvyknu mat teda deti kazy. Moji nemaju. Aj ked ano, vyzera to hrozne a strasne mi to vadi.

anonym_253f51
Dnes o 20:31

Ja mam 37r a mam to iste. Je to vacsinou problem deti, v dospelosti malokedy. Vraj na to pomahaju probiotika

majus2323
Dnes o 21:11
@carduelis

Maju to aj moje deti. Su to pigmenty ktore sposobuju chromogenne bakterie. Dentalna pomoze len na chvilu a vrati sa to spat nech robim co robim. Netrap ju dentalnou - v tom veku este nezvladne pieskovanie a cistenie (len tak to ide dole). Mne zubarka vravela ze na trvalych uz sa to nezvykne tvorit a ze tieto bakterie maju prevahu nad tymi co robia kazy a nezvyknu mat teda deti kazy. Moji nemaju. Aj ked ano, vyzera to hrozne a strasne mi to vadi.