Čo pomôže na prerezávajúce sa zúbky?
Poradte mamicky co mozem dat este na upokojenie mojmu Leovi,nespi vnoci ani suvislu polhodinku vkuse stona,mrnci,prehadzuje sa a cez den je strasne nervozny nechce ani kusatka ,jeden zubcek mu uz konecne dole vysiel uz vcera,skusala som chamomilie vulgaris predtym ,no nepomahalo aj gely ako dentinox a mundisal no nezaberaju lebo si ich hned zlize ☹
Mne poradila moja lekárka panadol sirup ,.., tlmí bolest a nie je návykový ...ja som davala na noc ked mu isli zúbky 😉
natierala som gelom na rastuce zubky....ale myslim ze najviac sa mi uspokojili pri vyvarenej kože zo slaniny 😀 išli ju vydrmať celu od uspokojenia
Nám snáď nič, ja ti odpoviem fakt originálne. "Zlaté nervy". A ešte nám chýbajú všetky 5.
Odporucam homeopaticke cipky Viburcol, vzdy ked je velmi zle, dam malej na noc, pomozu....najprv by som sa urcite snazila vyhnut aj Panadolu aj Nurofenu...drzim palce🙂
kocky, na nepokojne dasienka, ked sa prerezavaju zubky uzasne pomaha aloe vera zubna pasta 43% s echinaceou, odskusane a vrele odporucam 🙂 pripadne kombinovat so sprejom prvej pomoci, ktory hoji a ukludnuje, okrem aloe obsahuje aj harmancek...nekupujte panadoly, a ine hluposti, to len eliminuje pripadnu bolest, ale nezahoji a neukludni podrazdene dasienka. Som z Prešova, nemam problem sa osobne stretnut s maminkami z okolia a poradit 🙂
nám Viburcol vôbec nezaberá, ale Nurofen 3 čajové lyžičky, mám to odmerané 2.5 ml dávka na noc a malá spinká až do rána, tú zubnú pastu môžem vyskúšať, ako sa presne volá

skus cipky Viburcol...nam pomohli,bol pokojnejsii...ale k zubkom nervozita bohuzial patri....skusaj geliky,meraj teplotku....sleduj ho...a veeeela mojkaj,drobceka to boli...tak nech citi vela lasky...trva to iba par dni a bude ok 😉