icon

Čo vám pomohlo, keď vám rástli zuby múdrosti?

lia_nka
28. jún 2020

Ahojte baby rastie mi zub múdrosti už druhý ale tento mi robí takú šarapatu v ústach že koniec mi je.. Neskutočne to boli a ja už neviem čo na to prosím vás čo vám pomohlo?

amelia000
•
28. jún 2020

@lia_nka okrem ibalginu na chvilku, zubarka 🙂

verkaveverka
•
28. jún 2020

Mne to tlačilo na nerv niekde v hlave alebo teda v tvári a to hrozne bolelo. Neriešila som to so zubárkou, dala som si ibalgin.

miskooo1987
•
28. jún 2020

Horné som nemal nikdy zárodky na rtg, dolné som si dal vytrhnúť okolo 22 roku. Začal sa jeden hýbať von opieral sa o sedmičku a kurevsky to bolelo, v priebehu pár dni to išlo od pobolievania k neznesiteľným bolestiam...

daganov
•
28. jún 2020

Ibalgin

chanel_c
•
28. jún 2020

Mne pomohol na dasno Kamistad gel

tncka
•
28. jún 2020

@lia_nka dala som si vytrhnut vsetky naraz a mam pokoj

ruzovakrava
•
29. jún 2020

@lia_nka čo skutočne pomohlo, bolo vytrhnutie u stomatochirurga 👌 od bolesti Novalgin, Ibuprofen a alkoholové obklady na ďasno, kamilkové výplachy. Ale hlavne ak to trvá dlhšie treba ísť k zubárovi aby zhodnotil či rastú tak, ako by mali. Inak je to len zbytočné trápenie, ja som čakala 3roky kým mi iná zubárka odporučila ich dať von.

sunny8
•
29. jún 2020

Nič 😁 išli mi tri naraz sem tam bolelo ale neriešila som. Zubár akurát upozornil že keď budem chcieť že mi ich vyberie že majú veľmi plytké korene 😁 takže som spokojná aj keby sa neviem čo dialo vyberie do do pár minút

jeanne14
•
29. jún 2020

Počkala som kým vyšli a potom som ich dala vytrhnúť 😅 mala som všetky štyri.

simca06022011
•
29. jún 2020

mne ani nevysli, zomierala som na to hadam rok a to sa iba tlacili von.. :D dala som si vybrat...

lia_nka
autor
•
29. jún 2020

Ďakujem za rady dievčatá je to taka bolesť že si neprajem nič iné len aby mi ho dali von